شرح آگهی:
شماره آگهی: 140248460000072817
شماره پرونده:9609988740400611
تاریخ صدور:1402/06/14
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
«آگهی مزایده نوبت دوم»
اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز در نظر دارد در رابطه با پرونده اجرائی بکلاسه981031 دعوی احمد سعیدی به طرفیت ناصر نیک سرشت دایر بر وجه نقد مزایده برگزار کند
.ششدانگ یک قطعه زمین بشماره پلاک ثبتی 4169 فرعی از 23-اصلی مفروز و مجزی شده از 154 فرعی از اصلی مذکور بخش 4 حوزه ثبت که سند ثبتی ششدانگ عرصه و اعیان آن بنام ناصر نیک سرشت صادر گردیده با راهنمایی و معرفی محکوم له از محل مورد نظر در سه راه شریف آباد ، نبش خیابان قاضی کوثر و کوچه دیمن بازدید بعمل آورده مساحت عرصه زمین 24.8 مترمربع در محل بصورت سه نبش با دسترسی شمالی نسبت به معبر 18 متری اصلی بوده که در حال حاضر در حیاط ملک مجاور آن واقع شده و سه ضلع آن بصورت دیوار محوطه بوده و در بر خیابان دارای تعریض و دارای کاربری مسکونی میباشد .باعنایت به موارد صدرالاشاره ؛ ارزش ریالی ششدانگ ملک مورد ارزیابی جهت مزایده با مدنظر قراردادن اهم جوانب امر منجمله منطقه و موقعیت قرارگیری ، دسترسی ، مساحت ، کیفیت ، کاربری ، مشکلات خاص قطعه جهت صدور پروانه موقت ساخت و ... ؛ بصورت تخلیه وبدون درنظرگرفتن سوابق ثبتی ومالکیتی و تعهدات ودیون و جلب توجه آن مقام عالی نسبت به افزایش بی رویه قیمت زمین مصالح و تجهیزات ساختمانی و تاثیر مستقیم آن بروی قیمت ملک بمیزان 000/ /000 500/ 7 ریال معادل هفت میلیارد و پانصد میلیون ریال برآورد و پیشنهاد میگردد .
مزایده حضوری و در مورخه 1402/06/28 ساعت 9 صبح در محل دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز شروع و در ساعت 10 صبح خاتمه می یابد و مزایده از قیمت کارشناسی شده بعنوان قیمت پایه شروع می شود و برنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه نماید.شرکت کنندگان بایستی در سامانه ثنا ثبت نام نموده و درخواست خود را بصورت کتبی در پاکت در بسته درزمان برگزاری مزایده( از ساعت 9صبح لغایت 10صبح) به دفتر اجرای احکام تحویل نمایند و به پیشنهادهای خارج از ساعت تعیین شده ترتیب اثر داده نمی شود. برنده بایستی فی المجلس کل مبلغ مورد مزایده را پرداخت و در غیر اینصورت ده درصد قیمت کارشناسی شده موضوع مزایده را به حساب شبا IR700100004064012907715650 بانک مرکزی واریز و ظرف یک ماه بعد از تاریخ مزایده ترتیب پرداخت مابقی بهای مزایده را بدهد در غیر اینصورت ده درصد تحویلی به نفع دولت ضبط خواهد شد. کسانی که قصد بازدید از مورد مزایده را داشته باشند، پنج روز مانده به روز مزایده با مراجعه به این اجرا ارائه درخواست و مدارک هویتی و با اخذ مجوز وفق مقررات می توانند از آن بازدید بعمل آورند.
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز-ناصر رسولی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|