فراخوان احداث مجتمع فرهنگی و هنری
-
آگهی گزار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان
|
کد پارس نماد: 592818 |
استان: لرستان |
تاریخ درج آگهی: 1394/09/22 |
تاریخ شروع: 1394/09/22 |
مهلت اسناد:
1394/10/12 |
شماره آگهی: - |
منبع: تعادل 94.9.22 |
عنوان آگهی: فراخوان احداث مجتمع فرهنگی و هنری |
شرح آگهی:
آگهی فراخوان دعوت از خیرین
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در نظر دارد نسبت به تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام به شرح جدول پیوست ، با جلب کمکهای خیرین ، با شرایط ذیل اقدام نماید. لذا از خیریین حقیقی و حقوقی محترم دعوت به عمل می اید تا با مراجعه به این اداره کل به نشانی: خرم آباد میدان 22 بهمن ، ابتدای بلوار ولیعصر و یا تماس با تلفن های 96-33201794 در این امر خیر ما را یاری گر باشند.
1- پروژه هایی که حداقل سی درصد ( 30 درصد) از منابع تکمیل آنها توسط خیرین تامین شده باشد و به بهره برداری برسند، می توانند توسط خیرین نامگذاری شوند و تغیر نام آنها بدوم موافقت آنها یا وراثشان امکان پذیر نیست.
2- در صورتی که خیرین ، متقاضی برخورداری از منابع و تسهیلات بانکی مشروط برآنکه سود و کارمزد تسهیلات اعطایی به وسیله دستگاه اجرایی تعهد گردیده باشند ، تقاضای خود را به صورت کتبی به دستگاه اجرایی اعلام می نمایند و دستگاه اجرایی پیشنهادهای پذیرفته شده را با هماهنگی خیرین به بانک عامل معرفی می نمایند.
3- باز پرداخت تسهیلات اعطایی توسط خیرین تضمین می شود.
4- بازپرداخت سود و کارمزد تسهیلات اعطایی بر اساس قرارداد بین دستگاه اجرایی ، بانک عامل و خیرین تا زمان خاتمه طرح ، از محل اعتبارات همان طرح صورت می گیرد و باقیمانده برای سالهای پس از خاتمه طرح ، از محل ردیف اعتباری مشخصی که توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در لوایح بودجه سنواتی پیش بینی می شود ، تامین می گردد.
5- بانک عامل تسهیلات اعطایی را متناسب با تایید پیشرفت طرح ها به تدریج توسط بالاترین مقام و ذی حساب دستگاه اجرایی به پیمانکار پرداخت می نمایند.
ردیف
|
عنوان طرح
|
حجم عملیات
|
شهرستان محل اجرا
|
اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل یا تجهیز (ریال)
|
1 |
احداث مجتمع فرهنگی و هنری
|
3000 متر مربع
|
چگنی |
45.000.000.000
|
2 |
تکمیل هنرستان هنرهای زیبا
|
3900 متر مربع
|
خرم آباد
|
26.000.000.000 |
3 |
تجهیز مجتمع فرهنگی و هنری
|
تجهیز سالن آمفی تئاتر
|
دورود |
8.000.000.000 |
4 |
تجهیز مجتمع فرهنگی و
هنری
|
تجهیز سالن آمفی تئاتر نگار خانه و سالن کنفرانس
|
ازنا |
12.000.000.000 |
5 |
تجهیز مجتمع فرهنگی و هنری |
تجهیز سالن آمفی تئاتر نگار خانه و سالن کنفرانس |
سلسله |
12.000.000.000 |
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: لرستان، خرم آباد میدان 22 بهمن ، ابتدای بلوار ولیعصر و یا تماس با تلفن های 96-33201794 |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۲۲ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|