|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140207460000064868
شماره پرونده:140007920000486551
تاریخ صدور:1402/03/02
شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اردبیل
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
اگهی مزایده اموال غیرمنقول - نوبت اول
به موجب درخواست اجرای حکم به شماره برگ اجرائیه 140107420000307807 مورخه 1401/12/20 و شماره دادنامه مربوطه140107390001054140 مورخه 1401/04/14 صادره از شعبه 8 دادگاه عمومی حقوقی اردبیل حکم به فروش عرصه و اعیان ملک مشاع به پلاک ثبتی 3960 اصلی واقع در بخش 2 اردبیل به شرح نظریه کارشناسی و تقسیم بهای آن پس از کسر هزینه های اجرائی و دستمزد کارشناسی بین وراث و به شرح محکوم لهم سید فراز و سید فرزاد اشرف و غیره با وکالت آقای سید فراز اشرف و محکوم علیهم مسعود و آرزو قهاری و ثریا و و رامین اسماعیل زاده طبق اجرائیه صادره و به نسبت سهام به انضمام پرداخت هزینه دادرسی در حق خواهان و پرداخت مبلغ 1/800/000 ریال به عنوان نیم عشردولتی در حق صندوق دولت می باشند. . لذا در راستای اجرای حکم اموال معرفی شده پس از ارجاع به کارشناسی ، کارشناس مربوطه نظریه خود را به شرح زیر اعلام نمودند: عطف به ابلاغیه قرار کارشناسی مورخ1402/01/192موضوع پرونده بشماره بایگانی0200060مبنی بر ارزیابی شش دانگ یک دستگاه ساختمان یک طبقه مسکونی تحت پلاک ثبتی3960اصلی بخش 2 اردبیل واقع دراردبیل.زینال.کوچه علی اسکندری(سید ناصر)پلاک13 ،موضوع دعوای آقایان وخانمها سید رضا،منیژه ،سید جعفر وغیره بطرفیت آقایان وخانمها:سلیمه،اسرافیل اسماعیل زاده،وستاد فرمان امام(ره) وغیره، اینجانب کارشناس منتخب پس ازاطلاع از قرار کارشناسی، با هماهنگی در معیت وهمراهی وکیل پرونده به محل موضوع کارشناسی مراجعت و پس از بررسی و بازدید و معاینه محلی مراتب بشرح ذیل ایفاد میگرد. ملک مورد نظر برابر مندرجات سند مالکیت به مساحت حدود 540 مترمربع شامل یک طبقه ساختمان قدیمی با ورودی به عرض دو ونیم متر وبه طول حدود یازده متر از یکطرف به کوچه اصلی متصل میشود ودر طرف دیگر به عرض ده متری به کوچه بن بست راه ارتباطی دارد و با سایر مشخصات مندرج در سند مالکیت با دیوار باربر با قدمت بیش از 55 سال با انشعابات آب و برق وگاز که در هنگام بازدید بصورت مسکونی مورد بهره برداری قرار میگرفت.
لذا با توجه به موقعیت مکانی و نوع اعیانی و قدمت ساختمان و محل وقوع آن و نوع کاربری و راه دسترسی به معابر اصلی و عمومی و با ملاحظه و مشاهده محل و بررسیهای معموله در جوانب امرو تحقیقات لازم و بابهره گیری ازنظریه متخصصین و مطلعین امر و سایر عوامل موثر و دخیل در امر کارشناسی و بدون در نظر گرفتن هرگونه تعهدات ودیونی که ممکن است وجود داشته باشد از نظر اینجانب، ارزش شش دانگ ملک موصوف با انشعابات منصوبه به مبلغ -/75/600/000/000 ریال بحروف(هفتادو پنج میلیاردو ششصد میلیون ریال) ارزیابی وتعیین و جهت هرگونه بهره برداری لازم ایفاد می گردد..
بنابراین جلسه مزایده به روز دوشنبه مورخه 1402/03/22 ساعت 09:00الی9:30صبح در اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل در حضور نماینده محترم دادسرا برگزار خواهد شد و مزایده از مبلغ معینه کارشناسی مزبور شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد . طالبین می توانند در موعد مقرر فوق در جلسه مزایده شرکت نموده و قیمت پیشنهادی خودشان را اعلام نمایند . مورد مزایده به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد شرط حضور در جلسه مزایده واریز 10 درصد مورد مزایده می باشد و در صورت برنده شدن نسبت به پرداخت مابقی آن حداکثر یکماه مهلت خواهد داشت در صورت عدم واریزی در مهلت مقرره درصد واریزی به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد . ضمناً کلیه مخارج بعهده محکوم علیه می باشد.
مدیر شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل- یعقوب حیدری
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|