تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ملک بشماره پلاک ثبتی 25489 فرعی از 7530 اصلی

  • آگهی گزار شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اردبیل
    کد پارس نماد: 5684215
    استان: اردبیل تاریخ درج آگهی: 1402/01/21
    تاریخ شروع: 1402/01/20 مهلت اسناد: 1402/02/06
    شماره آگهی: 140207460000012827 منبع: سایت 1402.1.21
    عنوان آگهی: مزایده فروش ملک بشماره پلاک ثبتی 25489 فرعی از 7530 اصلی
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140207460000012827
    شماره پرونده:9909980495301114

    تاریخ صدور:1402/01/20

    شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اردبیل

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    اگهی مزایده اموال غیرمنقول نوبت اول

    به موجب درخواست اجرای حکم به شماره دادنامه مربوطه 140007390000612407 محکوم علیهما علیرضا بایرامی عموقین فرزند عبدل ، عبدل بایرامی عموقین فرزند عبداله، محکوم است به پرداخت مبلغ سی میلیاردریال بابت اصل خواسته درحق محکوم له علی ملکی عموقین فرزند اللهویردی و... و نیز پرداخت مبلغ 1/500/000/000ریال نیم عشردولتی در حق صندوق دولت که برعهده محکوم علیه محکوم هستند لذا در راستای اجرای حکم اموال معرفی شده پس از ارجاع به کارشناسی ، کارشناس مربوطه نظریه خود را به شرح زیر اعلام نمودند:

    احتراماً در اجرای قرار صادره در رابطه با پرونده کلاسه 0001182 در خصوص ارزیابی ملک معرفی شده بشماره پلاک ثبتی 25489 فرعی از 7530 اصلی بمالکیت آقای عبدل بایرامی عموقین در معیت و راهنمایی مالک به محل وقوع مورد ارزیابی واقع در اردبیل :آخر سعدی،جنب املاک زرعی عزیمت نموده واز محل وقوع ملک بازدید وپس از بررسی و تطبیق  سند مالکیت با محل و طبق بررسی های بعمل آمده  مراتب ذیل به استحضار اعلام می گردد: 

    براساس تصویر سندمالکیت ارائه شده و بامراجعه به سوابق ثبتی ششدانگ پلاک ثبتی بشماره 25489 فرعی از7530اصلی واقع در بخش 2 اردبیل  ششدانگ عرصه و اعیان یک باب خانه بشرح ثبت صفحه 239 دفتر 474 شماره ثبت 8961 با حدود و مشخصات طبق سند مالکیت بمساحت عرصه  27   مترمربع بنام آقای عبدل بایرامی عموقین منظور گردیده ودر وضعیت موجود ششدانگ پلاک بصورت ساختمان تجاری و مسکونی دارای زیرزمین با پوشش دیوارهای سرامیکی و همکف یک دهنه مغازه و طبقه اول مسکونی ،که  قسمت تجاری با ورودی 5.20 مترمربع و ارتفاع 5 متر با کف و دیوارهای سنگی از جنس سرامیک وسقف کاذب و قسمت فوقانی مسکونی با پوشش دیوارها از نوع کاغذ دیواری دارای آشپزخانه و سرویس بهداشتی و  مساحت اعیانی مجموعاً حدود 85 مترمربع باقدمت بالای 30 سال سازه از نوع اسکلت فلزی که سه یا چهار سال پیش مرمت و باز سازی شده ، دارای انشعابات آب و برق و گاز می باشد  .لذا با در نظر گرفتن موقعیت مکانی و بهره دهی و اشتهار ملک و نوع اعیانی های احداثی و راه دسترسی به معابر اصلی و عرف خریدو فروش به نرخ عادلانه  روز وسایر جوانب موثر و دخیل در امر ارزیابی  ارزش عرصه واعیان ششدانگ پلاک ثبتی مذکور بدون در نظر گرفتن هرگونه دیون و بازداشتی هاو مقدار تعریضی احتمالی آن به مبلغ 40/000/000/000 ریال ( چهل میلیارد ریال ) بر آورد وارزیابی می گردد.کروکی موقعیت مکانی مورد ارزیابی مطابق کروکی مندرج در سند مالکیت می باشد.   

    بنابراین جلسه مزایده به روز  چهارشنبه مورخ 1402/02/06ساعت 9/00 لغایت9/30صبح در اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل در حضور نماینده محترم دادسرا برگزار خواهد شد و مزایده از مبلغ معینه کارشناسی مزبور شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد . طالبین می توانند در موعد مقرر فوق در جلسه مزایده شرکت نموده و قیمت پیشنهادی خودشان را اعلام نمایند . مورد مزایده به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد شرط حضور در جلسه مزایده واریز 10 درصد مورد مزایده می باشد و در صورت برنده شدن نسبت به پرداخت مابقی آن حداکثر یکماه مهلت خواهد داشت در صورت عدم واریزی در مهلت مقرره درصد واریزی به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد . ضمناً کلیه مخارج بعهده محکوم علیه می باشد.

    مدیر دفتر شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل--حیدری


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۱ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data