شرح آگهی:
شماره آگهی: 140125460000312537
شماره پرونده:9509985199600574
تاریخ صدور:1401/12/18
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تربت جام
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده اموال غیر منقول نوبت اول
بموجب پرونده اجرایی شماره 0001089 محکوم علیه آقای مهدی مهدوی فرزند حسن محکوم است به پرداخت پنجاه سکه تمام بهار آزادی در حق محکوم له خانم سمانه فیضی و مبلغ 5.415.000 تومان بابت نیم عشر اجرائی ، علیهذا محکوم له جهت وصول محکوم به اموال غیر منقول متعلق به محکوم علیه را بشرح ذیل توسط اجرای احکام توقیف، تقاضای فروش آنرا نموده است در این راستا ارزیابی اموال به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.
شش دانگ پلاک ثبتی 579 فرعی از 5-اصلی واقع در بخش ثبتی سیزده - آدرس تربت جام- انتهای خیابان قبا- ساختمانهای مسکن مهر- مجتمع مسکونی طاها- بلوک 4- طبقه اول – واحد 31 - پلاک ثبتی موصوف مطابق تصویر سند رسمی قطعی غیر منقول دفتر اسناد رسمی 25 تربت جام (ابرازی از جانب محکوم له) ششدانگ اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی قطعه سی و یکم تفکیکی شماره 579 فرعی مفروز و مجزی شده از 219 فرعی از 5-اصلی به مساحت 81.82 مترمربع واقع در سمت غربی طبقه اول بلوک 4 که 5.38 مترمربع آن تراس مسقف می باشد به انضمام انباری قطعه 32 تفکیکی به مساحت 2.7 مترمربع با قدر السهم از عرصه و مشاعات و سایر مشترکات می باشد- آپارتمان مذکور با سازه اسکلت فلز و نمای سرامیک دارای پذیرایی و 2 اتاق با کفپوش موکت و بدنه نقاشی، آشپزخانه اپن با کابینت فلزی و حمام و توالت و درب چوبی و پنجره دوجدار یو پی وی سی سرمایش کولر آبی و گرمایش پکیج رادیاتور و امتیازات آب و برق و گاز می باشد به با قدمت حدود 9 سال فاقد آسانسور می باشد - ارزش کل ششدانگ منافع عرصه و اعیان ملک به مبلغ 3.800.000.000 ریال معادل سیصد و هشتاد میلیون تومان ارزیابی گردیده است .
مزایده از ساعت 9 الی 10صبح تاریخ 1402/01/09 درآدرس اجرای احکام مدنی دادگستری تربت جام برگذار و اموال فوق از طریق مزایده بفروش میرسد و از قیمت پایه کارشناسی شروع و به هر شخص حقیقی یا حقوقی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد10درصد قیمت خرید فی المجلس بصورت نقد از خریدار اخذ و الباقی ظرف حداکثر یکماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی اموال به برنده مزایده تملیک خواهد گردید. درصورتیکه خریدار درمهلت مقرر بقیه وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده بنفع صندوق دولت ضبط خواهد شد. همراه داشتن کارت ملی جهت شرکت درمزایده الزامی است. بدیهی است که در صورت تمایل برای بازدید ظرف 5 روز قبل از مزایده به این اجرا احکام مراجعه نمایید%
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری تربت جام - محمود یوسفی ابدال آبادی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|