شرح آگهی:
شماره آگهی: 140148460000122395
شماره پرونده:140048920001119921
تاریخ صدور:1401/12/10
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز/قدیم
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
((آگهی مزایده نوبت اول))
اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز در نظر دارد در رابطه با پرونده اجرائی بکلاسه 0101815 دعوی ابراهیم صالحی به طرفیت رضا رحیم پور دایر بر حکم به پرداخت وجه نقد مزایده برگزار کند.
معدن در حال حاضر تعطیل بوده و طی بررسی دقیق محدوده و بررسی جنس و کیفیت سنگ های معدن مشخص گردید که سنگ معدن ترکیبی از تراورتن و مرمریت و (به اصطلاح ترامیت نام گذاری شده توسط بهره بردار ) بوده وبه طور کل یکی دو سینه کار باز شده و یکی از پله های معدن دارای سنگ های سفید زیبا و باارزشی است و اگر کار استخراج ادامه یابد علی رغم باطله برداری و وچشم پوشی از چند قسمت معدن دارای سنگ های خوبی خواهد بود و ضمنا چندین تکه سنگ به صورت تک کوب و دو کوب در محدوده وجود داشت .لذا با توجه به بررسی پروانه بهره برداری معدن که زمان تمدید آن فرا رسیده و بهره بردار بایستی تا قبل از پایان سال 1401 اقدام به تمدید نمایند در غیر این صورت معدن از دسترس ایشان خارج و به کمسیون ماده 20 صنعت و معدن و تجارت ارجاع داده خواهد شد . و با توجه به استخراج محدوده در سال های قبل لذا با بررسی وضعیت معدن و همچنین مدارک مربوط به معدن کوچک سفلی مشخص گردید که حدود 130 هزار تن (معادل یک صد و سی هزار تن ) ذخیره قطعی و حدود 530000 تن ذخیره احتمالی در پروانه بهره برداری معدن مذکور قید گردیده است .
لذا ارزش سنگ معدن محدوده با توجه به ذخیره قطعی مرقوم در پروانه بهره برداری که یک سند رسمی صادره از وزارت صنعت ،معدن و تجارت و استعلام شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بانه از اداره صنعت و معدن و تجارت کردستان می باشد به شرح ذیل تعیین گردید . هر تن سنگ معدن مذکور به انضمام حذف هزینه های استخراج هر تن به قیمت 400/000 هزار تومان . جمعا مبلغ 40/000/000/000 ریال ( معادل چهار میلیارد تومان) برآورد گردید .
مزایده حضوری و در مورخه 1402/01/08 ساعت9 در محل دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز شروع و در ساعت 10 خاتمه می یابد و مزایده ازقیمت کارشناسی شده بعنوان قیمت پایه شروع می شود وبرنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه نماید.شرکت کنندگان بایستی در سامانه ثنا ثبت نام نموده و درخواست خود را بصورت کتبی در پاکت در بسته قبل از ساعت 10به دفتر اجرای احکام تحویل نمایند و به پیشنهادهای خارج از ساعت تعیین شده ترتیب اثر داده نمی شود.برنده بایستی فی المجلس کل مبلغ مورد مزایده را پرداخت در غیر اینصورت ده درصد قیمت کارشناسی شده موضوع مزایده رابحساب سپرده شماره 2171294253007 دادگستری سقز واریزو ظرف یک ماه بعد ازتاریخ مزایده ترتیب پرداخت مابقی بهای مزایده را بدهد در غیر اینصورت ده درصد تحویلی به نفع دولت ضبط خواهد شد. کسانی که قصد بازدید از مورد مزایده را داشته باشند،پنج روز مانده به روز مزایده بامراجعه به این اجرا ارائه درخواست و مدارک هویتی و با اخذ مجوز وفق مقررات می توانند از آن بازدید بعمل آورند .
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز -ناصر رسولی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|