|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140168460000475220
شماره پرونده:140068920006752853
تاریخ صدور:1401/09/02
شعبه صادر کننده:اجرای احکام شعبه 19 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
بموجب دادنامه شماره 1401/454 صادره از شعبه 19 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه 0100069 له آقای کاظم مجلسی علیه آقای حمیدرضا اربابان غفوری مبنی بر دستور فروش پلاک ثبتی 523 فرعی از 6938 اصلی بخ ش 2 تهران و مبلغ 1/800/000 ریال بابت نیم عشر اجرایی که در این خصوص حسب تقاضای محکوم له پلاک ثبتی مذکور توسط این اجراء بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.
احتراماً؛ در اجرای قرار کارشناسی صادره ی پرونده خواهان: آقای کاظم مجلسی با وکالت خانم مریم یزدان بین و آقای حیدر حیدری، خوانده: آقای حمیدرضا اربابان غفوری، مبنی بر ارزیابی آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی پلاک ثبتی 523 فرعی از 6938 اصلی بخش 2 تهران به نشانی تهران- میدان هفت تیر- خ دکتر مفتح جنوبی- نبش ک تور- پلاک 150- طبقه سوم روی همکف- واحد شمال شرقی، اینجانب ضمن مطالعه پرونده و پس از هماهنگی های صورت گرفته از آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی به نشانی فوق الذکر بازدید بعمل آورده که نتیجه را طبق 2 برگ عکس پیوست، به شرح ذیل به استحضار می رساند:
مشخصات و مستندات ملک:
مشخصات آپارتمان مورد کارشناسی به استناد تصویر سند مالکیت تک برگی به شماره سریال 589919 سری ه 99 تاریخ ثبت 1400/8/17 و استعلام ثبتی مضبوط در پرونده عبارت است از 138 سهم مشاع از کل 162 سهم شش دانگ عرصه و اعیان آپارتمان اداری با وضعیت خاص طلق به شماره 523 فرعی از 6938 اصلی مفروز و مجزی شده از 4 فرعی از اصلی مذکور قطعه 16 تفکیکی واقع در بخش 2 حوزه ثبت ملک نارمک تهران به مساحت 83/38 مترمربع واقع در سمت شمال شرق طبقه 3 که مقدار 26/80 مترمربع آن بنای پیشرفته است در فضای خیابان شمالی و شرقی و مقدار 2/70 مترمربع بصورت پخ در موقع تخریب و نوسازی جزء گذر خواهد شد با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آئین نامه اجرائی آن، که مالکیت آن از طریق تبدیل مشاعی بند 301 م.ب.ث. شماره 129237 تاریخ 1400/7/11 توسط دفترخانه اسناد رسمی شماره 111 تهران به نام خواهان (آقای کاظم مجلسی) با ملاحظات، حدود، مفروزات، منضمات و حقوق ارتفاقی ملک به شرح مندرجات پشت تصویر سند، ثبت، صادر و تسلیم شده است.
به استناد تصویر پایان کار قبل از سال 49 به شماره 6287 تاریخ صدور 1373/10/20 صادره از شهرداری منطقه 6 تهران، مساحت عرصه 388 مترمربع بوده که پس از اصلاحی 371/22 مترمربع می شود و طبقه زیرزمین با کاربری یک واحد اداری و یک انبار اداری، طبقه همکف با کاربری 4 واحد تجاری، طبقه اول با کاربری 2 واحد مسکونی و 2 واحد اداری و طبقات دوم و سوم نیز هر یک دارای 4 واحد اداری می باشد که جمع کل مساحت زیربنا ساختمان 1766/50 مترمربع شده است.
مشاهدات:
آپارتمان مورد کارشناسی در سمت شمال شرقی طبقه سوم روی همکف یک ساختمان 5 طبقه ی اسکلت فلزی سه بر با قدمت حداقل 52 ساله دارای نمای سنگی در سمت غربی گذر مفتح جنوبی و نبش کوچه های تور و طهمورث قرار دارد که مشتمل بر طبقات زیرزمین، همکف، اول، دوم و سوم می باشد.
ساختمان کلاً فاقد آسانسور، حیاط و پارکینگ است و دارای درب ورودی آهنی چند لنگه با حفاظ آهنی آکاردئونی، کف پاگردها، دیوارهای راه پله و کف پله ها سنگ و نرده راه پله ها نیز آهنی می باشد.
طبقه زیرزمین کلاً دارای یک درب فلزی دو لنگه و یک انباری مانند خیلی کوچک موقتی در قسمت غربی پاگرد، طبقه همکف دارای تعدادی واحد تجاری و طبقات اول، دوم و سوم نیز هر یک دارای 4 واحد می باشند.
آپارتمان مورد کارشناسی به هنگام بازدیدم کاملاً تخلیه بوده و گرد و غبار فراوانی بر روی کف ها نشسته است و لوله کشی همه رادیاتورهای شوفاژ آن از کف بریده شده اند و هیچ رادیاتوری وجود ندارد که حسب اظهار، موتورخانه مرکزی جمع آوری شده است.
آپارتمان دارای درب ورودی یک لنگه آهنی، هال، 3 اتاق، آبدارخانه روبروی درب ورودی، سرویس بهداشتی توالت ایرانی و روشویی جنب درب ورودی، درب های داخلی چوبی، سرمایش کولرآبی با کانال کشی روکار بر روی نمای شمالی و سقف داخلی آپارتمان، پنجره های آلومینیمی کشویی با شیشه یک جداره، کف سرویس بهداشتی و آشپزخانه سرامیک و دیوارهایشان حدوداً تا نیمه کاشی و مابقی اندود گچ و رنگ، کف بقیه فضاها لمینت، بقیه دیوارها و سقف ها نیز اندود گچ و رنگ، برق اختصاصی، آب و گاز اشتراکی و کلاً فاقد آب گرم و سیستم گرمایشی است.
توضیح: آبدارخانه فاقد کابینت زیر سینک ظرفشویی و شیرآلات بوده و دارای حدود یک و نیم کابینت فلزی زمینی مستعمل است و لوله کشی آب ظرفشویی روکار بوده که فقط دارای لوله کشی جهت آب سرد می باشد، همچنین بر روی کف آبدارخانه آثار تخریب و کفسازی مجدد سیمانی بجای فرش سرامیک مشابه بقیه نقاط رویت می گردد، سرویس بهداشتی توالت هم فاقد شیر بوده و لوله کشی های آن روکار بوده که آن هم فقط برای آب سرد اجرا شده است.
نظر کارشناسی:
با توجه به مراتب فوق الذکر، در نظر گرفتن شرایط مکانی، زمانی، وقوع طبقه، تعداد واحدها، قدمت بنا، کمیت و کیفیت آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی و کل ساختمان و سایر عوامل موثر در قضیه، به نظر اینجانب ارزش کل 162 سهم یا شش دانگ عرصه و اعیان آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی در وضعیت موجود و بصورت تخلیه در تاریخ تقدیم گزارش کارشناسی، مبلغ 27،400،000،000 ریال معادل دو میلیارد و هفتصد و چهل میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد.
بدیهی است ارزیابی صورت گرفته با فرض بلامعارض بودن آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی و در صورت اصالت تصاویر اسناد و مدارک مضبوط در پرونده بوده و به شرطی که انتقال آن از نظر قوانین جاریه منعی نداشته و فارغ از هرگونه مسائل حقوقی، ثبتی، بازداشتی، تخلفات احتمالی ساختمانی و دیون احتمالی به شهرداری، اشخاص حقیقی و حقوقی، بانک ها، ارگان ها، سازمان ها و غیره انجام گردیده است که اخذ استعلامات در این خصوص توسط مراجع ذیصلاح صورت می گیرد و در صلاحیت اینجانب نمی باشد.
توضیح: در صورت ارائه هرگونه مدارک جدید و تاثیر گذار از سوی ذینفعان پرونده و یا مرجع دیگری بعد از اعلام نظرکارشناسی، مسئولیتی متوجه اینجانب نبوده و در صورت ارائه با تائید و دستور آن مقام محترم، قابل بررسی مجدد خواهد بود.
بازدید خریدار از آپارتمان مشاعی مورد کارشناسی ضروری است.
مقرر گردید
ششدانگ ملک فوق الذکر در روز یکشنبه مورخه 1401/9/27 از ساعت 9/00 الی 9/30 از طریق مزایده حضوری در محل اجرای احکام مدنی مجتمع قضائی شهید بهشتی واقع در تهران خیابان سپهبد قرنی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی27/400/000/000 شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مراسم مزایده به اجرای احکام مدنی مراجعت تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.
اجرای احکام مدنی شعبه 19 مجتمع قضایی شهید بهشتی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|