تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ششدانگ یک باب مغازه 

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
    کد پارس نماد: 5105386
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1401/08/14
    تاریخ شروع: 1401/08/12 مهلت اسناد: 1401/08/24
    شماره آگهی: 140134460000136092 منبع: سایت 1401.8.14
    عنوان آگهی: مزایده فروش ششدانگ یک باب مغازه 
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140134460000136092
    شماره پرونده:140034920001345028

    تاریخ صدور:1401/08/12

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    ( آگهی مزایده مال غیر منقول )

        بموجب پرونده کلاسه  0001557 این اجرا و حسب مفاد نیابت صادره از سوی شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رشت  محکوم ٌ علیه خانم حلیمه قسمتی مطلق پاشاکی فرزند کاس محکوم گردیده به پرداخت  مبلغ 600.000.000 ریال در حق محکومٌ له خانم عاطفه حیدری فرزند مومن  و پرداخت مبلغ 30.000.000 ریال بابت نیم عشر در حق دولت ،که نسبت به توقیف پلاک ثبتی 1782 فرعی از 86 اصلی  بخش 14 مطعلق به محکوم علیه توقیف گردید توجهاً به تقاضای محکوم ٌ له ، مراتب جهت ارزیابی به احد از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده از ملک مورد نظر بازدید بعمل آورده و سپس نظر خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند :

    ( مشخصات و ارزش ریالی )

      ششدانگ یک باب مغازه واقع درپاشاکی،بالا محله، روبروی بقعه ،مشاوراملاک وحدت پاشاکی به شماره پلاک ثبتی 1782  فرعی از 86 اصلی  مفروز ومجزی شده از 1108 فرعی از اصلی مذکور قطعه 193  واقع دربالا محله پاشاکی بخش 14 حوزه ثبتی لاهیجان به مساحت 16.40 مترمربع بوده که به نام خانم حلیمه قسمتی صادروتسلیم گردیده است.حدود مغازه شمالاً درب وبنا است  بطول 3.60 متر به خیابان  شرقاً دیوار به دیوار  بطول  4.70 متر به شماره باقمیانده 1108 فرعی از 86 اصلی  جنوباًدیواریست بطول 3.35 متر به کوچه  غرباً دیواریست بطول 4.75متر به کوچه.

    درزمان بازدید مشاهده گردید که  مغازه موردارزیابی بصورت یک طبقه روی کرسی وفاقد بالکن بوده که دارای کرکره کنترلی وسربندی حلب می باشد.حد شمالی به خیابان وحدود جنوبی و غربی مغازه به کوچه بوده اما مغازه دارای یک بر می باشد.شایان ذکراست کف ودیوار مغازه مجاور سرامیک وورودی شیشه سکوریت ومغازه فاقد بالکن بوده است.

      ارزش ششدانگ باب مغازه موصوف به شرح متن گزارش ودرنظرگرفتن نازک کاری مغازه مشابه مغازه مجاور شامل ارزش ششدانگ مالکیت وسرقفلی باتوجه به شرایط و موقعیت ملک وتحقیقات وبررسی های بعمل آمده ازمعتمدین ومطلعین محلی وبالحاظ نمودن جمیع جهات مؤثردرقضیه ازجمله ارزش معاملاتی املاک مجاور، محل قرارگیری ملک، ابعاد ومساحت و.... بدون درنظرگرفتن بازداشتی به میزان 2.500.000.000 (دومیلیاردوپانصد میلیون) ریال ارزیابی و تعیین قیمت نمودند .

      ملک مذکور در روز سه شنبه مورخه 1401.08.24 راس ساعت 9  در محل دادگستری شهرستان لاهیجان سالن اجتماعات با حضور نماینده محترم دادستان و رابط حفاظت دادگستری شهرستان لاهیجان از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل و از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده را فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ  برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله ( 90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی ) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت در خواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از ملک موصوف واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند .

    دادورز واحد اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان - علیرضا عاشوری نژاد

    مدارک لازم جهت شرکت در مزایده :

    1- ارائه اصل و کپی مدرک هویتی 2- ارائه گواهی ثبت نامه ثنا 3- ارائه کارت بانکی و رسید بانکی مبین حداقل موجودی ثمن مال

    مقررات مرتبط:

    ماده 3آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی - صورت و یا محتوای الکترونیکی اسناد و اوراق قضایی ، ابلاغ ، ارجاع پرونده ، احضار متهم ، نیابت قضایی ، نشر آگهی و... در کلیه مراحل تحقیق ، رسیدگی و اجرا اعم از حقوقی و کیفری ، نمی توان صرفاً به لحاظ شکل و نحوه تبادل اطلاعات الکترونیکی از اعتبار بخشیدن به آثار قانونی آن خودداری کرد .

    ماده 4آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی -در صورت ایجاد و فراهم بودن امکانات لازم ، اقدامات الکترونیکی موضوع این آیین نامه با شرایط مقرر در آیین سامانه رایانه ایی و سامانه مخابراتی ، جایگزین اقدامات غیر الکترونیکی خواهد شد . اقدامات موازی در فضای غیر الکترونیک ممنوع است .


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۴ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data