شرح آگهی:
شماره آگهی: 140101460000102640
شماره پرونده:140001920002485961
تاریخ صدور:1401/08/04
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کرج
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال منقول – نوبت اول
بموجب پرونده کلاسه 0100046 صادره از شعبه 3 دادگاه عمومی حقوقی له :شهرداری کرج علیه : آرش فلاحی محکوم علیه محکوم است به پرداخت 553/040/000ریالبابت محکوم به ومبلغ 27/652/000ریال بابت نیم عشر دولتی در حق دولت . با توجه به اینکه اجراییه به محکوم علیه ابلاغ گردیده و در مهلت مقررنسبت به اجرای حکم اقدام ننموده است بنا به از سوی این اجرا توقیف توسط کارشناسی دادگستری کرج بشرح ذیل توصیف و ارزیابی شده و مقرر گردیده از طریق مزایده در مورخ 1401/08/21 از ساعت 8 صبح تا 9 در محل اجرای احکام مدنی شعبه دادگستری کرج از طریق مزایده بفروش برسد. مزایده از قیمت 450/000/000ریال طبق نظریه کارشناس شروع و به هر شخص حقیقی و حقوقی که بالاترین قیمت را بدهد فروخته خواهد شد. ده درصد از وجه مزایده را فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ و الباقی وجه مزایده ظرف یک ماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده به نام خریدار منتقل خواهد شد. در صورتی که در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد. کلیه هزینه های نقل وانتقال بعهده محکوم علیه است که از محل فروش پرداخت خواهد شد طرفین می توانند مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده بنام خریدار منتقل نخواهد شد ضمنا طالبین شرکت در مزایده می توانند ظرف 5 روز قبل از مزایده بااطلاع از مال مورد مزایده بازدید نمایند.
مال مورد مزایده و بهای آن طبق نظر کارشناس بدین شرح است:
احتراما عطف با ابلاغ کارشناسی مورخ 31/05/1401 در خصوص ارزیابی یک دستگاه اتومبیل توقیفی سواری به شماره 825 ه 89 ایران38 موضوع پرونده کلاسه 0100046 در پارکینگ ثامن در محل نگهداری به عمل آمد نظریه بشرح زیر باستحضار می رسانم
مشخصات و وضعیت خودرو:
1-مشخصات خودرو:اتومبیل سواری پژو روآ با رنگ خاکستری متالیک و دارای پلاک جلو و عقب شماره825 ه 89 ایران 38 و موتور با شماره 11686083450 با مدل 1387
2-وضعیت خودرو:بطوریکه اطاق فابریک سالم با رنگ آمیزی اطراف و تعویض برخی قطعات با شیشه و چراغ های سالم ،سپرجلو و عقب سالم با چراغ های سالم، لاستیک های جلو و عقب 50درصد که با توجه به اینکه روشن به پارکینگ منتقل گردیده ا زلحاظ فنی و موتور ی که می تواند سالم باشد.
(با ضعف باطری امکان معاینه ندارد)
با عنایت بمراتب اعلامی و باتوجه به مشخصات و وضعیت خودرو ارزش و بها آن در شرایط روز بازار و براساس عرضه و تقاضابه مبلغ 45 میلیون تومان برآورد میگردد.
دادورزشعبه1 اجرای احکام دادگستری کرج – خانم عظیمی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|