|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140107460000144530
شماره پرونده:9909980495300209
تاریخ صدور:1401/08/10
شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اردبیل
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
اگهی مزایده اموال غیرمنقول
به موجب درخواست اجرای حکم به شماره 140107990002550159و شماره دادنامه مربوطه 140007390002772787 ضمن صدور حکم بر فروش ماترک اعلامی( ملک واقع در اردبیل مابین میدان مبارزان و میدان قیام، خیابان شهید بهشتی، کوچه شهید رضا قربانی، پلاک 4 به شرح نظریات کارشناسی و تقسیم بهای حاصله از فروش بین وراث به نسبت سهم الارث آنان پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی و همچنین پرداخت محکوم علیهما به مبلغ 1/800/000 ریال به عنوان نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت .لذا کارشناس مربوطه نظریه خود را به شرح زیر اعلام نمودند:
مشخصات اموال عبارتست از : ملک معرفی شده خانه ای مخروبه مطابق سند مالکیت ارائه شده به شماره ثبتی 1 فرعی از 7348 اصلی واقع در بخش ثبتی 2 اردبیل به نام نوروزخان بختاور ثمرین که در آدرس اردبیل، مابین میدان مبارزان و میدان قیام، خیابان شهید بهشتی، کوچه شهید رضا قربانی، پلاک 4 واقع گردیده است. مساحت ملک در سند مالکیت قید نگردیده است ولی طبق حدود ذکر شده در سند مالکیت و انطباق حدود با محل معرفی شده مساحت ملک حدود 112 مترمربع برآورد گردید. همچنین بر ملک به کوچه 7/5 متر می باشد. با توجه به جمیع جهات موثر در ارزیابی قیمت کارشناسی از قبیل: موقعیت ملک، ارتباط با معابر شهری، ارزش منطقهای، قدمت ساخت و مصالح بکار رفته در آن (مخروبه بودن)، مساحت و حدود اربعه و بهره دهی اقتصادی و ... ارزش ششدانگ ملک مورد نظر اعم از عرصه و اعیان و امتیازات مربوطه بدون در نظر گرفتن کلیه دیون و مطالباتی که ممکن است به شهرداری، بانکها و سایر ارگانها وجود داشته باشد و به تاریخ امروز از نظر اینجانب به مبلغ 7/840/000/000 ریال (هفت میلیارد و هشتصد و چهل میلیون ریال معادل هفتصد و هشتاد و چهار میلیون تومان) برآورد می گردد.
بنابراین جلسه مزایده به روز یکشنبه مورخه 1401/08/29 ساعت 09:00الی9:30صبح در اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل در حضور نماینده محترم دادسرا برگزار خواهد شد و مزایده از مبلغ معینه کارشناسی مزبور شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد . طالبین می توانند در موعد مقرر فوق در جلسه مزایده شرکت نموده و قیمت پیشنهادی خودشان را اعلام نمایند . مورد مزایده به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد شرط حضور در جلسه مزایده واریز 10 درصد مورد مزایده می باشد و در صورت برنده شدن نسبت به پرداخت مابقی آن حداکثر یکماه مهلت خواهد داشت در صورت عدم واریزی در مهلت مقرره درصد واریزی به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد . ضمناً کلیه مخارج بعهده محکوم علیه می باشد.
مدیر شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل-علی اصغرجهدی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|