شرح آگهی:
شماره آگهی: 140126460000067287
شماره پرونده:140026920000288811
تاریخ صدور:1401/06/28
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان خمین
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده نوبت دوم (اموال غیرمنقول)
براساس مواد 137و 138 و 139 از قانون اجرای احکام مدنی
در تاریخ 1401/07/11 مزایده فروش مورد ذیل در دفترشعبه اول اجرای احکام دادگستری خمین راس ساعت 09:00 صبح روز دوشنبه به قیمت پایه جمعاً 539/583/333 ریال برگزار خواهد شده و اموال به فردی که بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد فروخته خواهد شد متقاضیان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از اموال باهماهنگی بازدید نمایند ضمنا مزایده راس ساعت اعلام شده بدون تاخیر انجام می شود و خریداران باید همان ساعت در محل برگزاری مزایده حاضر و 10 درصد قیمت پایه مزایده در کارت بانکی به همراه داشته تا در صورت برنده شدن در مزایده این میزان از طریق دستگاه پوز واقع در شعبه اول اجرای احکام مدنی فی المجلس پرداخت گردد.
*مورد مزایده*
مقدار یک ششم از یک پنجم از هفت هشتم (سهم الارث خانم ناهید قاسمی از سهم الارث مجتبی محمدی از مالکیت مرحوم ماشاء اله محمدی) از شش دانگ پلاک ثبتی 10 فرعی از 1320 اصلی واقع در بخش یک خمین به نشانی خمین -خیابان آیت اله سعیدی-خیابان مطهری-خیابان جلال آل طاهر-کوچه شاه قلی دارای یک جلدسند مالکیت ششدانگ دفترچه ای به شماره ثبت6786دفتر43صفحه283 وتحت پلاک ثبتی 10 فرعی از 1320 اصلی واقع در بخش یک خمین بوده ودارای مساحت طبق سند مالکیت 241.20 متر مربع باحدود مندرج درسند مالکیت به شرح شمالاً بطول12متر دیواریست به پلاک1257اصلی شرقاً بطول20متر دیواریست به باقیمانده پلاک1320 اصلی جنوباً بطول12متردرب ودیواریست به کوچه غرباً به طول 20متر دیواریست به باقیمانده پلاک 1320اصلی می باشد. ملک فاقد گواهی اتمام بنا از شهرداری بوده وبه صورت دوطبقه ،هرطبقه در حدود 150 مترمربع با کاربری مسکونی می باشد .بنای احداثی به صورت اسکلت آجری بادیوار باربر ، سقف تیرآهن و طاق ضربی،هرطبقه شامل دوخواب،پذیرایی،سرویس بهداشتی،آشپزخانه،حمام، درب و پنجره آلومینیومی،درب چوبی باقاب فلزی ، بدنه و کف سرویس ها و آشپزخانه کاشی و موزاییک ، کف اتاق ها وپذیرایی سیمان باحاشیه موزاییک ، بدنه دیوارها و سقف گچ ، نمای بیرونی ساختمان سنگ چینی ،کابینت آشپزخانه طبقه اول فلزی وطبقه همکف هایگلاس،کف حیاط موزاییک ،سیستم گرمایش بخاری ،سیستم سرمایش کولرآبی و پشت بام ایزوگام بوده واز انشعابات آب مشترک و برق جهت دو واحد و گازمشترک برخوردار می باشد. با توجه به توضیحات پیش گفته،موقعیت محلی ملک ، نوع کاربری( مسکونی)،ابعاد ومساحت ، کیفیت اعیانی ونوع مصالح بکار رفته در آن وبا لحاظ نمودن جمیع جهات موثر درقضیه ، ارزش پایه ششدانگ (عرصه و اعیان) پلاک ثبتی 10 فرعی از 1320 اصلی بخش یک خمین به همراه انشعابات وکلیه متعلقات در حال حاضرصرف نظر از موانع قانونی ودیون احتمالی به اشخاص حقیقی وحقوقی ،بانک یا موسسات مالی واعتباری جمعاً، مبلغ 18.500.000.000ریال (یک میلیارد وهشتصدوپنجاه میلیون تومان) و میزان مورد مزایده مقدار یک ششم از یک پنجم از هفت هشتم از شش دانگ پلاک مذکور به مبلغ 539/583/333 ریال ارزیابی و به عنوان قیمت پایه مزایده تعیین گردیده است.
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری خمین
استان مرکزی- شهرستان خمین-میدان مدرس-بلوار شهدای دانشجو- دادگستری شهرستان خمین -کدپستی:3881685558 (شماره تماس:15-08646330211)
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|