شرح آگهی:
شماره آگهی: 140101460000075593
شماره پرونده:9609988490301257
تاریخ صدور:1401/06/10
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی خانواده دادگستری شهرستان کرج
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیر منقول نوبت دوم
به موجب پرونده کلاسه0000855 صادره از شعبه اجرای احکام مدنی شهرستان هرسین لها: خانم پریسا رضایی چناری با وکالت آقای فتح اله حیدری خاکی علیه: آیت اله نوری چفته( با وکالت حسین رضا کاکائی) که محکوم علیه محکوم است به پرداخت تعداد114 عدد سکه تمام بهار ازادی و پرداخت مبلغ 1/850/000 تومان بابت هزینه کارشناسی در حق محکوم لها و پرداخت 5درصد نیم عشر دولتی با توجه به اینکه اجرائیه صادره به محکوم علیه ابلاغ شده و در مهلت مقرر نسبت به اجرای حکم اقدام ننموده است بنا به در خواست محکوم له به منظور استیفای محکوم به و هزینه اجرایی ملک توقیفی قولنامه ای واقع در آدرس کرج محمد شهر بلوار امام خمینی کوچه بهرنگ خیابان پشت بانک ملی پلاک 26 متعلق به آقای آیت اله نوری چفته (رحیمی)از سوی این اجرا توقیف و توسط کارشناس رسمی دادگستری به شرح زیر توصیف و ارزیابی شده و مقرر است در مورخ1401/06/23 از ساعت8 لغایت9 صبح در محل اجرای احکام مجتمع خانواده از طریق مزایده به فروش می رسد، مزایده نسبت به شش دانگ یکدستگاه آپارتمان به متراژ102 متر مربع از قیمت 6/900/000/000 ریال نظریه کارشناسی شروع می شود و به هر شخص حقیقی و حقوقی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد ده درصد وجه مزایده فی المجلس به صورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ و الباقی ظرف یک ماه از وی وصول خواهد شد و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده بنام خریدار منتقل خواهد شد در صورتیکه در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده محکوم علیه است و از محل فروش پرداخت خواهد شد . طرفین می توانند ظرف یک هفته از تاریخ مزایده نسبت به نحوه انجام مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده به نام خریدار منتقل نخواهد شد.
-مال مورد مزایده طبق نظر کارشناس بدین شرح است:
ساختمان اصلی به قدمت تقریبی 5 سال با اسکلت بتونی و نماسازی از جنس سنگ مشتمل بر 5 طبقه تک واحدی جمعاً5 واحد مسکونی به انضمام همکف با کاربری پارکینگ و انباری احداث گردیده است و دارای مشخصات راه پله سنگی به همراه آسانسور پیلوت با کفسازی موزائیک سقف و دیوار پوش سفید کاری با قرنیز سنگی پایین دست و درب فلزی ماشین رو می باشد برابر مشاهدات بعلت مغایرت سازه و سقف طبقه پنجم به نظر می رسد واحد مذکور بعداً به ملک الحاق گردیده است.
واحد مورد خواسته بصورت تک واحدی در طبقه دوم واقع شده ،در هنگام اجرای قرار امکان بازدید از فضای داخلی توسط وکیل محترم خواهان فراهم نگردیده و کسی درب واحد را نگشود و لیکن برابر قرائن و استماع اظهارات ساکنین واحد مورد بحث دارای پارکینگ مشاعی و انباری اختصاصی در همکف و انشعابات آب مشترک امتیازات برق و گاز مجزا به علاوه پنجره فلزی با شیشه تکجداره و بالکن اختصاصی رو به نما می باشد.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|