|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140107460000052943
شماره پرونده:9909980494800765
تاریخ صدور:1401/05/10
شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اردبیل
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
اگهی مزایده اموال غیرمنقول
به موجب درخواست اجرای حکم به شماره 140007990013389600 و شماره دادنامه مربوطه 140007390001218400 ضمن صدور حکم بر 1. فروش اراضی اعلامی به شرح نظریه کارشناسی ( به استثناء ملک تحت مالکیت رسمی خوانده ردیف اول) و تقسیم بهای حاصله از فروش بین وراث به نسبت سهم الارث آنان پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی و هزینه دادرسی برای جملگی محکوم علیهما به مبلغ 1/000/000 ریال و پرداخت مبلغ 1/000/000 ریال به عنوان نیم عشر دولتی در حق صنوق دولت و همچنین حکم بر محکومیت خواندگان ردیف اول الی پنجم (به صورت بالسویه) (آقایان 1. غفور .2. میکائیل .3. هوشنگ .4. مظفر .5. آیت جملگی با نام خانوادگی قربانی خلیفه قشلاقی )به پرداخت مبلغ 143/571/429 تومان از بابت اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ 1374/6/27 لغایت 1400/3/20 (تاریخ اجرای قرار کارشناسی) که بین محکوم لهما به صورت مساوی تقسیم خواهد شد از بابت اصل خواسته و هزینه دادرسی به ماخذ محکوم به، به مبلغ 48/250/000 ریال و مبلغ 638/858 ریال از بابت هزینه اوراق و تعرفه خدمات در حق محکوم لهما ضمنا با توجه به پرداخت هزینه دادرسی بر اساس بند 14 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت ما به التفاوت هزینه دادرسی به مبلغ 70/285/714 ریال از محکوم لهما در اجرای احکام مدنی اخذ خواهد شد . و مبلغ 46/750/000 ریال به عنوان نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت .
لذا در راستای اجرای حکم اموال معرفی شده پس از ارجاع به کارشناسی ، کارشناس مربوطه نظریه خود را به شرح زیر اعلام نمودند:
مشخصات اموال عبارتست از :
1- به نام محلی «چاخچاخ » به مساحت 3624 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای اردشیر قربانی ، غربا˝متصل به زمین آقای حبیب صاحبقران ، شمالا˝متصل به زمین آقای صفر صاحبقران و جنوبا˝متصل به راه عمومی که تحت تصرف آقایان : آیت و غفور بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ یکصد و ده میلیون تومان می باشد.
2-به نام محلی « شوریری » به مساحت 7006 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین خودشان ، غربا˝متصل به زمین آقای صفر صاحبقران ، شمالا˝متصل به راه عمومی و جنوبا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران که تحت تصرف آقایان : مظفر و میکائیل بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ دویست و ده میلیون تومان می باشد.
3- به نام محلی « محسن یری » به مساحت 6377 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به راه عمومی ، غربا˝متصل به زمین خودشان ، شمالا˝متصل به راه عمومی و جنوبا˝متصل به زمین آقای بایرام صاحبقران که تحت تصرف آقایان : مظفر و هوشنگ بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ یکصد و نود میلیون تومان می باشد.
4-به نام محلی « فتح اله یری » به مساحت 8038 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران ، غربا˝متصل به زمین آقای بایرام صاحبقران ، شمالا˝متصل به زمین آقای حبیب اله صاحبقران و جنوبا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران که تحت تصرف آقایان : میکائیل و آیت بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ دویست و چهل میلیون تومانمی باشد .
5-به نام محلی « اورتایر » به مساحت 4730 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران ، غربا˝متصل به زمین آقای ناصر مردی ، شمالا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران و جنوبا˝متصل به زمین آقای اردشیر قربانی که تحت تصرف آقای غفور قربانی بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ یکصد و چهل و دو میلیون تومان می باشد .
6-به نام محلی « بوئیک یر » به مساحت 12942 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای اردشیر قربانی ، غربا˝متصل به زمین آقای شهروز قربانی ، شمالا˝متصل به زمین آقای ناصر مردی و جنوبا˝متصل به زمین آقای حبیب صاحبقران که تحت تصرف آقایان : مظفر ، میکائیل و هوشنگ بوده و ارزش پایه این زمین به مبلغ سیصد و نود میلیون تومان می باشد.
7-به نام محلی « اباذر یری » به مساحت 8322 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای ناصر مردی ، غربا˝متصل به زمین آقای منوچهر مردی، شمالا˝متصل به زمین آقای مهدی مردی و جنوبا˝متصل به زمین آقایان: میکائیل ، هوشنگ و مظفر قربانی که تحت تصرف آقای آیت و خانم توران قربانی بوده و ارزش پایه این ملک به مبلغ دویست و پنجاه میلیون تومان می باشد.
8- به نام محلی « زمین مسکونی » به مساحت 1669 مترمربع بصورت حصارکشی با دیوار بلوک و ملات سیمانی به ارتفاع سه ردیف بلوک چینی شده و دارای ابنیه آجری نیمه کاره به مساحت حدود 120 مترمربع بوده با حدود اربعه شرقا˝متصل به راه عمومی ، غربا˝متصل به زمین آقای برات اسدی، شمالا˝متصل به راه آسفالته آبی بیگلو و جنوبا˝متصل به راه عمومی بوده که تحت تصرف و دارای سند رسمی بنام غفور قربانی بوده و ارزش این ملک به مبلغ یک میلیارد تومان می باشد.
9- به نام محلی « قره چوپ » به مساحت 1694 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به آقای برات اسدی ، غربا˝متصل به زمین آقای بختیار صبوری، شمالا˝متصل به زمین آقای احد مردی و جنوبا˝متصل به زمین آقای احد مردی که تحت تصرف آقایان : میکائیل و آیت بوده و ارزش پایه آن به مبلغ چهل و دو میلیون تومان می باشد .
10- به نام محلی « محب اله یری » به مساحت 7183 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به آقای قرداشعلی خوشبختی ، غربا˝متصل به زمین آقای باب اله جنتی، شمالا˝متصل به مرتع ملی و جنوبا˝متصل به زمین آقای یوسف جان نثار که تحت تصرف آقایان : غفور و مظفر بوده و ارزش پایه آن به مبلغ یکصد و ده میلیون تومان می باشد.
11- به نام محلی « داش تپه » به مساحت 2867 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به مرتع ملی ، غربا˝متصل به زمین آقای خیراله جلیل پور ، شمالا˝متصل به زمین آقای قهرمان عاقلی و جنوبا˝متصل به زمین آقای عربعلی صاحبقران که تحت تصرف آقای هوشنگ قربانی بوده و ارزش پایه آن به مبلغ چهل و پنج میلیون تومان می باشد.
12- به نام محلی « شریکلی» به مساحت 1779 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به زمین آقای فرهنگ قربانی ، غربا˝متصل به زمین روستای آقبلاغ، شمالا˝متصل به زمین آقای امن اسدی و جنوبا˝متصل به زمین آقای فتحعلی اهل روستای آقبلاغ که تحت تصرف آقایان : آیت و میکائیل بوده و ارزش پایه آن به مبلغ بیست و هفت میلیون تومان می باشد.
13- به نام محلی « محوطه مسکونی قدیمی » به مساحت 693 مترمربع با حدود اربعه شرقا˝متصل به محوطه مسکونی آقای علی اسدی ، غربا˝متصل به محوطه مسکونی آقای علی منصوری، شمالا˝متصل به راه عمومی و جنوبا˝متصل به محوطه مسکونی آقای نادر خوشبختی که تحت تصرف وراث بوده و ارزش پایه آن به مبلغ چهارصد و بیست میلیون تومان می باشد .
بنابراین جلسه مزایده به روز پنجشنبه مورخه 1401/06/03 ساعت 09:00الی9:30صبح در اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل در حضور نماینده محترم دادسرا برگزار خواهد شد و مزایده از مبلغ معینه کارشناسی مزبور شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد . طالبین می توانند در موعد مقرر فوق در جلسه مزایده شرکت نموده و قیمت پیشنهادی خودشان را اعلام نمایند . مورد مزایده به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد شرط حضور در جلسه مزایده واریز 10 درصد مورد مزایده می باشد و در صورت برنده شدن نسبت به پرداخت مابقی آن حداکثر یکماه مهلت خواهد داشت در صورت عدم واریزی در مهلت مقرره درصد واریزی به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد . ضمناً کلیه مخارج بعهده محکوم علیه می باشد.
دادورز شعبه سوم اجرای احکام مدنی دادگستری اردبیل- حسین رستمی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|