|
مزایده اموال غیر منقول ورشکسته تجدید
-
|
آگهی گزار اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان به قائم مقامی از شرکت ورشکسته عباس مقاره زاد
|
کد پارس نماد: 4343636 |
| استان: اصفهان |
تاریخ درج آگهی: 1400/12/19 |
| تاریخ شروع: 1400/12/19 |
مهلت اسناد:
1401/01/21 |
| شماره آگهی: - |
منبع: محلی اصفهان 1400/12/19 |
| عنوان آگهی: مزایده اموال غیر منقول ورشکسته تجدید |
شرح آگهی:
آگهی تجدید مزایده ؟
بدینوسیله اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان به قائم مقامی از شرکت ورشکسته عباس مقاره زاده در نظر دارد اموال غیر منقول ورشکسته را از طریق مزایده بفروش برساند :
الف : مالکیت ششدانگ یکباب مغازه طلافروشی واقع در اصفهان ، چهارراه ابن سینا، ضلع شمال شرقی، مجتمع (پاساژ) علامه مجلسی، طبقه همکف، پلاک 34 (با تابلو گالری طلای همت) را از طریق مزایده به فروش برساند
مشخصات عرصه و اعیان : 1- مغازه داری سند رسمی قطعی غیر منقول (برگ معاملات تک برگی) با شماره چاپی 3623-الف/ 88 می باشد.
2- مساحت مغازه طبق سند، 23/6 متر مربع از پلاک ثبتی 32 فرعی از 6125 و 6127 و 6128 و 8661 و 8661/1 بخش 3 ثبت اصفهان است.
3- مغازه دارای قدرالحصه از عرصه مشاعی و سایر مشاعات و قدرالسهم از اشتراک های منصوبه مجتمع را دارد.
4- مغازه دارای سیستم گرمایش و سرمایش اسپیلت برق و آب دارد.
قیمت پایه مزایده : مبلغ 26.750.000.000 ریال
ب - سر قفلی و حق کسب و پیشه یکباب انبار واقع در اصفهان خیابان عبدالرزاق ک 19 نیم آور بازار نیم آور بعد از مدرسه نیم آور سرای حاج کریم
مشخصات ملک : یک باب زیرزمین با مساحت تقریبا 32 متر مربع (ابعاد 3/30 در 9/65) که از طریق یک فضای ورودی با ابعاد مفید (2/9 در 1/7) به مساحت 4/9 به محوطه حیاط فرعی سرای حاج کریم دسترسی دارد.
2- ملک دارای آب و برق مستقل و فاقد گازکشی می باشد.
قیمت پایه مزایده : مبلغ 3.200.000.000 ریال
زمان مزایاه : روز یکشنبه مورخ 1401.1.21 ساعت 11
مکان مزایده: اصفهان چهارباغ بالا ابتدای خیابان شهید نیکبخت اداره تصفیه امور ورشکستگی تلفن 36611086-031
شرایط مزایده:
1. فروش نقدی و اقساطی است که مبلغ نقد 5 درصد نقد در روز مزایده و مابقی در مهلت مقرر توسط اداره در روز مزایده تعیین می گردد که حداکثر مهلت 3 ماه می باشد.
2. کلیه شرکت کنندگان در مزایده می بایست 5 درصد از مبلغ مزایده را به حساب سپرده دادگستری اصفهان به شماره ir110100004061012907670593 واریز و اصل فیش واریزی را همراه با درخواست شرکت در مزایده تا قبل از جلسه مزایده به اداره تصفیه ارائه نمایند.
3. پیشنهادات در ساعت 11 صبح روز مقرر بررسی خواهد شد. حضور پیشنهاددهندگان در جلسه مزایده الزامی است و برنده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد.
4. اداره تصفیه در رد یا قبول پیشنهادات مختار است
5. در صورتیکه برنده مزایده در مهلت مقرر قانونی از پرداخت ثمن مزایده خودداری نماید مسوول کسر احتمالی قیمت و خساراتی که از تجدید مزایده حاصل شود خواهد بود که بدوا از سپرده او استیفا و سپرده تا تعیین کسر قیمت و خسارات وارده مسترد نخواهد شد.
6. هزینه های نشر آگهی مزایده بعهده برنده مزایده خواهد بود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی برای بازدید پنج روز قبل از تاریخ مزایده به اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان مراجعه نمایند تا مقدمات بازدید از محل در روز واحد فراهم گردد.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
| آدرس و تلفن: اصفهان, اصفهان |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|