مناقصه ایجاد تأسیسات حفاظت شهری و دیواره سازی
-
آگهی گزار شهرداری نوکنده
|
کد پارس نماد: 427422 |
استان: سایر |
تاریخ درج آگهی: 1393/10/13 |
تاریخ شروع: 1393/10/13 |
مهلت اسناد:
1393/10/23 |
شماره آگهی: مرحله اول |
منبع: کیهان 93.10.13 |
عنوان آگهی: مناقصه ایجاد تأسیسات حفاظت شهری و دیواره سازی |
شرح آگهی:
مناقصه عمومی
مرحله اول
شهرداری نوکنده در نظر دارد جهت ایجاد تأسیسات حفاظت شهری (نوکنده) و دیواره سازی طبق مصوبه شماره 117290 مورخ 93.09.24 دیوار سنگی به طول 120 متر و ارتفاع 3 متر و عرض متوسط 1/6 و قاعده دارای عرض1/7 متر می باشد و فنداسیون بتنی به عرض 2/3 و ارتفاع 0/6 متر زیرسازی با مصالح رودخانه ای با ارتفاع 0/5 متر و عرض 2/9 متر از طریق مناقصه عمومی نسبت به اجرای طح فوق اقدام نماید. لذا از شرکت های واجد شرایط و صلاحیتدار و د ارای سوابق اجرایی مرتبط با موضوع مناقصه دعوت بعمل می آید جهت دریافت اسناد و مدارک شرکت در مناقصه به واحد فنی شهرداری نوکنده به آدرس: نوکنده بلوار آیت الله نصیری، شهرداری نوکنده مراجعه و با شماره 01734382112 تماس حاصل نمایند. شایان ذکر است مهلت تحویل اسناد ومدارک مناقصه و ارائه پیشنهاد حداکثر تا 10 روز پس از تاریخ انتشار آگهی می باشد که تا پایان وقت اداری تحویل بایگانی شهرداری گردد.
شرایط شرکت در مناقصه:
ضمانت شرکت در مناقصه به مبلغ 70.000.000 ریال می باشد که به صورت ضمانت نامه بانکی در زمان تحویل مدارک به شهرداری ارائه شود
شهرداری در رد یا قبول پیشنهادهای واصله مختار است.
به پیشنهاد مبهم و مغایر با آگهی یا تحویل مدارک بعد از مهلت مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.
هزینه درج آگهی و غیره به عهده برنده مناقصه می باشد.
شهرداری می تواند تا 25 درصد از کل مورد معامله را کسر یا اضافه کند
بازگشایی در شهرداری نوکنده بعد از بررسی کارشناسی توسط کمیسیون معاملات خواهد بود.
سپرده برندگان اول تا سوم مناقصه تا تعیین برنده نزد شهرداری باقی خواهد ماند و مابقی در همان روز برگزاری مناقصه عودت داده می شود.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: -، - |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|