شرح آگهی:
شماره آگهی: 140068460000458141
شماره پرونده:83C0A9DDC5384EDE99CB70F087C157D1
تاریخ صدور:1400/09/17
شعبه صادر کننده:شعبه چهارم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول پرونده کلاسه 0000276/ج (تقسیم ترکه)
به موجب تقسیم ترکه صادره به شماره 971236 مورخ 99/02/29 موضوع دعوی خانم آسیه قهرمانی اوجقاز به طرفیت غلامحسین، تقی ، عبدالحسین ، ایرج ، سعید ، محمدرضا همگی قهرمانی اوجقاز و خانم اعظم مشهدی حسن درخصوص پلاک ثبتی شماره 3683/3 در بخش 5 به موجب سند رسمی شماره 127692 مورخ 93/04/25 توسط کارشناس رسمی دادگستری به شرح ذیل به مبلغ 25/000/000/000 ریال ارزیابی گردیده است.
1-نام ونام خانوادگی صاحب ملک: مرحوم دگز قهرمانی اوجقاز
2-محل وقوع ملک و توصیف اجمالی و کاربری آن:
به نشانی تعرفه شده خیابان وحدت اسلامی قبل از چهارراه مختاری کوچه اعلایی بن بست بهشتی پلاک 9
حسب بازدید به عمل امده ملک مورد تعرفه در شرق بن بست بهشتی با نمای آجری و دیوار باربر و سقف چوب و آهن ضربی و قدمت بیش از 50 سال در طبقه همکف شامل راهرو ورودی و راه پله به فوقانی آشپزخانه و دو اتاق و سرویس و حمام در قسمت جنوب حیاط با نمای سیمانی و طبقه فوقانی نیز شامل دو اتاق و آشپزخانه و قسمتی زیر زمین به صورت سرویس به انضمام خرپشته دارای انشعابات آب و برق و گاز می باشد .
زمان بازدید کسی در ملک زندگی نمی نمود .
3-وضعیت ثبتی:
به موجب تصویر سند مالکیت ارائه شده مورد کارشناسی ششدانگ یک باب خانه به شماره سه فرعی از سه هزار و ششصد و هشتاد و سه اصلی واقع در بخش پنج ثبتی تهران قنات آباد با حدود شمالا و شرقا و جنوبا به پلاک و غربا به کوچه و حسب فیش عوارض نوسازی و شهرداری به مساحت زمین 113/80 متر مربع و مساحت بنا 167 متر مربع می باشد.
4-مورد مزایده ششدانگ پلاک ثبتی مذکور می باشد که کارشناس رسمی دادگستری ارزش آن را به مبلغ پایه مزایده 25/000/000/000 ریال تعین نموده است .
مقرر گردید ملک مذکور درروز شنبه در تاریخ 1400/10/13 از ساعت 09/00 الی 09/30 در واحد مزایده مجتمع قضایی شهید بهشتی واقع در خیابان سپهبد قرنی نبش سمیه از طریق مزایده به فروش برسد.مزایده از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید برنده مزایده خواهد بود.ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از برنده مزایده اخذ و خریدارباید ظرف مدت یک ماه از تاریخ مزایده الباقی مبلغ را به حساب سیبای شماره 2171299008005 به نام سپرده دادگستری نزد بانک ملی شعبه وزارت دادگستری واریزنموده و قبض آن را به این شعبه تسلیم نماید.درغیر اینصورت 10 درصد پرداختی به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد.بدیهی است در صورت پرداخت کل ثمن در موعد مقرر و تائید مزایده، ملک مذکور به نام خریدار منتقل خواهد شد.کسانیکه که تمایل به شرکت در مزایده و بازدید ملک موصوف را دارند می توانند 5 روز قبل از مزایده به اجرای احکام این شعبه مراجعه تا مقدمات بازدید آنها فراهم گردد.ضمنا هزینه انتقال سند رسمی به عهده خریدار می باشد و این شعبه هیج تعهدی در خصوص تخلیه و تحویل ملک موصوف ندارد.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|