تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مناقصه بهینه سازی چاه های آب

  • آگهی گزار شرکت معدنی و صنعتی گل گهر ( سهامی عام )
    کد پارس نماد: 4031605
    استان: سایر تاریخ درج آگهی: 1400/09/16
    تاریخ شروع: 1400/09/16 مهلت اسناد: 1400/09/28
    شماره آگهی: شماره 400/64/ع منبع: اطلاعات 1400.9.16
    عنوان آگهی: مناقصه بهینه سازی چاه های آب
    شرح آگهی: آگهی مناقصه عمومی ؟
    شماره ع/1400/64
    شرکت معدنی و صنعتی گل گهر (سهامی عام) در نظر دارد بهینه سازی چاه های آب خود را از طریق برگزاری مناقصه عمومی به پیمانکار واجد شرایط و دارای گواهینامه صلاحیت پیمانکارای با رتبه حداقل 5 در رشته کاوش های زمینی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور واگذار نماید. لذا متقاضیان می توانند جهت اخذ اسناد مناقصه به آدرس الکترونیکی WWW.GEG.IR مراجعه و اسناد مذکور را به همراه فرم پرسشنامه ارزیابی تامین کنندگان از بخش مناقصه و مزایده دانلود نمایند.
    مهلت تحویل پاکتها ساعت 9 الی 14 روز یکشنبه مورخ 1400.9.28 در محل دفتر کمیسیون معاملات مجتمع و یا دبیرخانه دفتر مرکزی تهران می باشد. ضمنا بازدید از محل اجرای موضوع مناقصه روز دوشنبه مورخ 1400.9.22 مقرر شده است و الزامی می باشد. شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در رد یا قبول هریک از پیشنهادات بدون نیاز به ذکر دلیل و بدون جبران خسارت مختار می باشد.
    کمیسیون معاملات شرکت معدنی و صنعتی گل گهر 

    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: سایر, سایر, سایر, سایر
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data