آگهی مناقصه عمومی مرحله دوم
-
آگهی گزار سازمان عمران و توسعه شهرداری بابل
|
کد پارس نماد: 357341 |
استان: مازندران |
تاریخ درج آگهی: 1393/04/21 |
تاریخ شروع: 1393/04/21 |
مهلت اسناد:
1393/04/24 |
شماره آگهی: - |
منبع: رسالت 93/4/21 |
عنوان آگهی: آگهی مناقصه عمومی مرحله دوم |
شرح آگهی:
آگهی مناقصه
خرید و حمل و نصب و راه اندازی کارخانه آسفالت تمام اتوماتیک
سازمان عمران و توسعه شهرداری بابل در نظر دارد یک دستگاه کارخانه آسفالت تمام اتوماتیک نو مطابق با مشخصات ذیل و شرایط مندرج در اوراق و اسناد مناقصه را از طریق عمومی خریداری ، نصب و راه اندازی نماید.
لذا از کلیه تولید کنندگان داخلی و نمایندگان ، سازندگان معتبر خارجی دعوت می گردد با ارائه معرفی نامه رسمی از شرکت متبوع خود جهت دریافت اسناد مناقصه به دبیرخانه این سازمان واقع در شهر بابل مابین میدان ولایت و کشوری ، جنب بانک انصار، (تلفن تماس 3-2205561-011) در ساعات اداری مراجعه نمایند.
موضوع مناقصه : خرید یک دستگاه کارخانه آسفالت تمام اتوماتیک نو با ظرفیت تولید 120 تن در ساعت نصب و راه اندازی آن در محل مجتمع تولید آسفالت (واقع در بابل جاده گنج افروز نرسیده به سه راه نقد علی)
مبلغ تضمین شرکت در مناقصه 500.000.000 میلیون ریال شرکت در مناقصه می بایست به صورت اخذ ضمانت بانکی و یا واریز وجه نقد به حساب سرپده 0108809926001 نزد بانک ملی صورت پذیرد.
واجدین شرایط جهت دریافت اسناد مناقصه می توانند از تاریخ 93.4.24 به سازمان عمران مراجعه نمایند.
واجدین شرایط پیشنهادات خود را حداکثر تا ساعت 12 پنج شنبه 93.4.24 به همراه اضل فیش واریزی یا ضمانت نامه بانکی تحویل دبیرخانه سازمان نمایند.
هر گاه برندگان اول و دوم و سوم به ترتیب حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده آنان به ترتیب ضبط خواهد شد.
تاریخ بازگشایی پاکات روز چهارشنبه 93.4.25 در محل سازمان عمران شهرداری بابل می باشد.
سازمان در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.
تلفن تماس جهت اخذ اطلاعات 32205561-011
روابط عمومی سازمان عمران و توسعه شهرداری بابل
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: مازندران، شهر بابل مابین میدان ولایت و کشوری ، جنب بانک انصار، (تلفن تماس 3-32205561-011) |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۳/۰۴/۲۱ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|