شرح آگهی:
شماره آگهی: 140003460000063052
شماره پرونده:35B3094A6D2E49D88B6AC754CEBE434B
تاریخ صدور:1400/03/22
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر ترکمن
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
(( آگهی مزایده اموال غیر منقول )) *مرحله اول *
بموجب پرونده اجرائی بکلاسه 940427 و 970352 (دو فقره پرونده)اجرای احکام مدنی دادگستری بندرترکمن محکوم علیه سبحان بردی توماج چاروا فرزند ارازمحمد بندرترکمن خ مسجد قبا کوچه شریف آخوند پلاک 21 محکوم است به پرداخت مبلغ 6/228/347/686 ریال بابت اصل خواسته و غیره (در اجرا محاسبه میگردد) در حق محکوم له علی یزدی فرزند قاسم و غیره و رمضانعلی اونی و مبلغ 86/182/500 ریال بابت نیم عشر دولتی که اموالی از ناحیه محکوم علیه معرفی و توقیف (مبایعه نامه-زمین)که با قیمت کارشناسی بشرح ذیل ،به فروش می رسد:
((توصیف اجمالی ملک در راستای ماده 138 قانون ا.ا.م بر اساس نظریه کارشناس محترم ))
1- یک قطعه زمین بمساحت 1260 متر دارای سند دستارمی که حسب رای دادگاه اثبات بیع نامه انجام گردیده و ملک مورد نظر بنشانی بندرترکمن بلوار ش ارخی انتهای کوچه ساحل 45 که شمالا بطول 48 متر به تصرفی وحید ملا و شرقا بطول 28/80 متر به کوچه ده متری و جنوبا بطول 49/5 متر به تصرفی حاجی و غربا بطول 19/5 متر به کوچه 20 متری که با توجه به توضیحات و بررسی های انجام شده و بدون در نظر گرفتن دیون و تعهداتی که ممکن است داشته باشد جمعا بمبلغ 4/284/000/000 ریال ارزیابی و براورد میگردد.
2-یک قطعه زمینمسکونی بمساحت 200 مترمربع دارای سند دستارمی بنشانی خیابان ابوعمار کوچه ابوعمار17 انتهای کوچه که شمالا بطول ده متر به خیابان ده متری و شرقا بطول بیست متر به قطعه 9(زمین های دیانت) و جنوبا بطول ده متر به قطعه 17 و غربا بطول 20 متر به قطعه 7 که با توجه به توضیحات و بررسی های انجام شده وابعاد و مساحت جمعا بمبلغ 3/200/000/000 ریال ارزیابی و براورد میگردد.
(( جمع کل به مبلغ 7/484/000/000 ریال تعیین و بفروش میرسد))
(( شرایط و زمان ومکان مزایده))
1. مزایده در روز دوشنبه 1400/04/21 ساعت 10الی 11 در اجرای احکام مدنی دادگستری بندرترکمن انجام میپذیرد .
2. برنده مزایده کسی می باشد که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه نماید .
3. مبلغ پایه براساس قیمت کارشناسی شده شروع می شود .
4. طالبین شرکت در مزایده 5 روز قبل از زمان مزایده با هماهنگی این اجراء می توانند از ملک موصوف بازدید نمایند .
5. برنده مزایده می بایست 10%مبلغ مورد پیشنهاد را نقدا" به حساب سپرده دادگستری واریزو مابقی آن را ظرف یکماه از تاریخ اجرای مزایده به حساب سپرده دادگستری و فیش واریزی را به دایره اجرائ تحویل نمایند در غیر اینصورت وفق ماده 129ق.ا.ا.م سپرده پس از کسر هزینه های اجرائی به نفع دولت ضبط و آگهی مزایده تجدید خواهد شد.ضمنا از شرکت کنندگان قبل از شروع مزایده ده درصد مبلغ پایه مزایده(کارشناسی) بصورت ضمانت بانکی اخذ خواهد شد. 6.تائید صحت مزایده ازناحیه دادگاه صادر کننده اجرائیه میباشدودرصورت عدم تائیدصحت مزایده این اجرا مسئولیتی دررابطه باخریدارنداردوفقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد. 7. این مزایده به استناد ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی در یک نوبت در یکی از جراید کثیرالانتشار درج میگردد 8. این مزایده با حضور نماینده محترم دادستان صورت می پذیرد.
رییس اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندرترکمن - احمدرضا فضیلت
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|