مناقصه عمومی خرید دو عدد پمپ GA - 280
-
آگهی گزار شرکت پتروشیمی آبادان (سهامی عام)
|
کد پارس نماد: 3424404 |
استان: خوزستان |
تاریخ درج آگهی: 1400/02/29 |
تاریخ شروع: 1400/02/29 |
مهلت اسناد:
1400/03/08 |
شماره آگهی: شماره 24 - 400 |
منبع: جام جم 1400.2.29 |
عنوان آگهی: مناقصه عمومی خرید دو عدد پمپ GA - 280 |
شرح آگهی:
مناقصه عمومی شماره 24 - 400 ؟
خرید دو عدد پمپ GA - 280
شرکت پتروشیمی آبادان (سهامی عام) در نظر دارد موضوع مناقصه صدرالذکر را مطابق با شرح کار زیر از فروشندگان / سازندگان معتبر در این زمینه تهیه نماید. لذا از فروشندگان / سازندگانی که در این زمینه دارای تجربه و تخصص لازم می باشند دعوت به عمل می آید پیشنهادات ( پاکت ب ) و مالی ( پاکت ج ) خود را ظرف مدت 10 روز از تاریخ درج این آگهی به نشانی زیر ارسال نمایند.
پیشنهاد دهندگان می بایست بر روی پاکات پیشنهادی موضوع مناقصه حاضر به همراه مدت اعتبار قیمت خود را درج نمایند .
- شرکت در رد یا قبول یک یا تمامی پیشنهادات ارسالی مختار است.
- نشانی: آبادان-کوی مطهری(بریم سابق)-مجتمع پتروشیمی آبادان- دبیرخانه محرمانه حراست
- شماره تماس : 9 - 06153260021 داخلی 2207
- سپرده شركت در مناقصه ( پاکت الف ): شركت كنندگان در مناقصه می بایستی به یكی از سه طریق زیر رفتار نمایند .
الف) واریز نمودن مبلغ 500.000.000 ریال (پانصد میلیون ریال ) به حساب جاری شماره (0102930915001) بانک صادرات به نام شركت پتروشیمی آبــادان و ضمیمه نمودن رسید پرداختی به پیشنهاد خود .
ب) ضمانتنامه بانكی بنام شرکت پتروشیمی آبادان به مبلغ فوق كه حداقل مدت 90 روز از تاریخ صــدور دارای اعتبار باشد و ضمیمه نمودن اصل ضمانتنامه به پیشنهاد مناقصه . (شناسه ملی 10100430706 و کد اقتصادی 411198167756 )
ج) چک بین بانکی در وجه شرکت پتروشیمی آبادان و ضمیمه کردن اصل آن به پیشنهاد مناقصه .
مهم : به پیشنهادهای مشروط، مبهم، فاقـد امضـاء و قبض سپـرده و یا ضمانتنـامه بانكی و یا پیشنهادهائی كه با شرایط مندرج در این آگهی مغایرت داشته و یا بعد از مدت مقرر در این آگهی برسند، ترتیب اثر داده نخواهد شد. هرگاه وقوف حاصل شود كه پیشنهاد دهندگان در این مناقصه به زیان شركت تبانی كرده اند، پیشنـهادات ارائه شده آنان مردود اعلام و اسامی پیشنهاد دهندگان متخلف موقتاً و یا بطور دائم از لیست خریداران ذیصـلاح حذف خواهد شد .
سفارش خرید دو عدد الکتروپمپ کوپله با شاسی (GA- 280) |
ELECTRO POMP COUPLED IN BASE PLAT
CONFIGURATION ASSY: FOOT MOUNTED
TEYP: HIGH PRESSURE MULTISTAGE CENTRIFUGAL PUMP
MANUFACTUREl IRAN
MODEL: MS 3 : 2 1/2"
SERVIICE : ONLY WATER
DATA Q: 50 M3/H H:143 M
POWER DATA : 37 KW , 440 V . 3000 RPM , 50 HZ 3 PH MARK VEM OR ABB
POUR YEARS SPARE PARTS RIQUIRD |
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: خوزستان, خوزستان |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|