تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش تعداد 32 کارتن باند رول شده حاوی 1600 قطعه بوش

  • آگهی گزار شعبه چهارم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کرج
    کد پارس نماد: 3084403
    استان: البرز تاریخ درج آگهی: 1399/10/30
    تاریخ شروع: 1399/10/21 مهلت اسناد: 1399/11/14
    شماره آگهی: 9910462631800048 منبع: سایت 99.10.30
    عنوان آگهی: مزایده فروش تعداد 32 کارتن باند رول شده حاوی 1600 قطعه بوش
    شرح آگهی: شماره آگهی: 9910462631800048
    شماره پرونده:25BDFF08C30946F19189C9157D7F8738

    تاریخ صدور:1399/10/21

    شعبه صادر کننده:شعبه چهارم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کرج

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال  منقول –  نوبت دوم

    بموجب پرونده کلاسه 9900346دادنامه واجراییه صادره از شعبه17 دادگاه عمومی حقوقی  له: سپیده منسوبی  علیه : محمد فتحی محکوم علیه محکوم است به پرداخت5 عدد سکه تمام بهار آزادی و مبلغ 5% محکوم به بابت نیم عشر دولتی. با توجه به اینکه اجراییه به محکوم علیه ابلاغ گردیده و در مهلت مقررنسبت به اجرای حکم اقدام ننموده است بنا به معرفی مال توسط ثالث به منظور استیفای محکوم به و به هزینه های اجرایی اموال متعلق  به ثالث خانم ربابه فتحی  از سوی این اجرا توقیف توسط کارشناسی دادگستری کرج بشرح ذیل توصیف و ارزیابی شده و مقرر گردیده از طریق مزایده در مورخ  1399/11/14 از ساعت8 صبح تا  9 در محل اجرای احکام مدنی شعبه دادگستری کرج از طریق مزایده بفروش برسد. مزایده از قیمت 360/000/000 ریال  طبق نظریه کارشناس شروع و به هر شخص حقیقی و حقوقی که بالاترین قیمت را بدهد فروخته خواهد شد. ده درصد از وجه مزایده را فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ و الباقی وجه مزایده ظرف یک ماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده به نام خریدار منتقل خواهد شد. در صورتی که در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد. کلیه هزینه های نقل وانتقال بعهده محکوم علیه است که از محل فروش پرداخت خواهد شد طرفین    می توانند مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده بنام خریدار منتقل نخواهد شد ضمنا طالبین شرکت در مزایده می توانند ظرف 5 روز قبل از مزایده بااطلاع از مال مورد مزایده بازدید نمایند.

    مال مورد مزایده و بهای آن طبق نظر کارشناس بدین شرح است:

    در اجرای قرار صادره مبنی بر  بررسی و اعلام نظریه  مجدد نسبت  به قمت گذاری اجناس مطروحه در پرونده کلاسه  فوق مراتب  را بشرح ذیل اعلام میدارم .

    از تعداد  32 کارتن باند رول شده حاوی 1600 قطعه بوش طبق به مارک حسام پارت  در انبار  نمایشگاه اتومبیل ستاره  بازدید شد  یک کارتن آن باز شد وتعداد دو قطعه جهت بررسی  و اعلام نظریه برداشته شد .

    این قطعه با مارک حسام پارت در بازار لوازم یدکی ناشناخته می باشد و بیشتر مارکهای شرکتی یا ایران وا غیره  ... در لوازم یدکی موجود است .

    این لوازم  تماماً نو وبصورت آک بند بسته  بندی شده اند .

    قسمت تک فروشی این قطعه با توجه با میانگین قیمتهای بازار مبلغ  37500  تومان تعیین می گردد  لیکن قیمت عمده  فزروشی آن بشره ذیل اعلام میگردد .

    اظهار نظر  نهائی  قیمت پایه این اجناس  ( 1600 قطعه بوش طبق ) جهت عمده فروشی ویا مزایده آنها با توجه به خواب سرمایه به مدت طولانی مبلغ  360/000/000  ریال معادل سی وشش میلیون تومان تعیین می  گردد .

    دادورزشعبه چهارم  اجرای احکام دادگستری کرج –امیر اعظمی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: البرز
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data