شرح آگهی:
شماره آگهی: 9910462630000095
شماره پرونده:9A5A6B0604B9479E87711682F94C09CE
تاریخ صدور:1399/10/20
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی خانواده دادگستری شهرستان کرج
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
ریاست محترم اداره ارشاد اسلامی شهرستان کرج
با سلام
احتراماً به پیوست یک برگ آگهی مزایده ارسال می گردد دستور فرمائید برای یک نوبت وفق مواد 118و119 قانون اجرای احکام مدنی مبنی بر درج آگهی در یکی از روزنامه های محلی واین که موعد فروش باید طوری معین شود که فاصله بین آگهی وروز فروش بیش از یک ماه وکمتر از 10روزنباشد چاپ و نتیجه را جهت درج در پرونده قبل از تاریخ 1399/11/19 به این اجرا ارسال نمایند.*
مائده اسکندری- دادورز شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع خانواده شهرستان کرج
آگهی مزایده اموال غیر منقول- نوبت اول
به موجب پرونده کلاسه 9900483 صادره از شعبه سوم دادگاه حقوقی شهرستان رباط کریم لها: خانم زهرا صلاحی با وکالت آقای سیدوحید سیدجلیلی علیه آقای فریدون فرخ محکوم علیه محکوم است به پرداخت تعداد 500 عدد سکه تمام بهار آزادی در حق خواهان و پرداخت مبلغ 20/000/000 ریال بابت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت با توجه به اینکه اجرائیه صادره به محکوم علیه ابلاغ شده و در مهلت مقرر نسبت به اجرای حکم اقدام ننموده است بنا به در خواست محکوم له به منظور استیفای محکوم به و هزینه اجرایی، 2 دانگ مشاع از کل شش دانگ ملک ثبتی به شماره 151/2596 متعلق به محکوم علیه از سوی این اجرا توقیف و توسط کارشناس رسمی دادگستری به شرح زیر توصیف و ارزیابی شده و مقرر است در مورخ 1399/11/19 ازساعت 8 الی 9 صبح در محل اجرای احکام مجتمع خانواده از طریق مزایده بفروش می رسد، مزایده از قیمت 528582/000/000 نظریه کارشناسی شروع می شود و به هر شخص حقیقی وحقوقی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد ده درصد وجه مزایده فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ والباقی ظرف یک ماه از وی وصول خواهد شد و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده بنام خریدار منتقل خواهد شد در صورتیکه در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط ومزایده تجدید می گردد کلیه هزینه های نقل وانتقال به عهده محکوم علیه است واز محل فروش پرداخت خواهد شد .طرفین می توانند ظرف یک هفته از تاریخ مزایده نسبت به نحوه انجام مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده به نام خریدار منتقل نخواهد شد ضمنا طالبین به شرکت در مزایده می توانند ظرف پنج روز قبل از مزایده با اطلاع این اجرا از مال مورد مزایده بازدید نمایند چنانچه روز مزایده مصادف با ایام تعطیل باشد روز بعد در همان ساعت ومکان و درصورت تعطیلی اداره صرفا در ساعت تعیینی مندرج در آگهی مراسم مزایده در اولین ساعت کاری بعد از آن برگزار خواهد شد .
مال مورد مزایده و بهای آن طبق نظر کارشناس بدین شرح است: 2 دانگ مشاع از کل شش دانگ ملک به شماره ثبتی 151/2596 از یک قطعه زمین به مساحت 450 متر مربع (بنا به مساحت اعلام شده در پروانه ساخت 443/6 متر مربع) در حال حاضر در حال احداث بنا با اسکلت بتنی و سقف تیرچه بلوک در 7 طبقه (طبقه زیرزمین، همکف و پنج طبقه روی همکف) می باشد. ملک مذکور دارای پروانه ساخت از شهرداری به شماره دبیرخانه 7/7427 مورخه 1399/02/21 بوده و دارای 15/6 مترمربع اصلاحی می باشد. مجموع مساحت مجاز برای ساخت 1929/02 مترمربع می باشد که 1183 متر مربع از آن مساحت آپارتمان و مابقی پارکینگ، انباری، راه پله، آسانسور و سایر مشاعات می باشد.ملک مذکور در یوم بازدید در مرحله سفت کاری و در برخی از جبهه های کاری در مرحله شروع تاسیسات برقی و مکانیکی بوده و لازم به توضیح است که نقشه مورد اجرا تا حدودی متفاوت از نقشه های تایید شده شهرداری می باشد. با عنایت به مراتب فوق میزان 2 دانگ از شش دانگ ملک مذکور به میزان 52/582/000/000 ریال معادل پنج میلیارد و دویست و پنجاه و هشت میلیون و دویست هزار تومان توسط کارشناس ارزیابی گردید.
آدر ملک مورد نظر: کرج-رجایی شهر-بلوار جمهوری-کوچه دوم
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|