شرح آگهی:
شماره آگهی: 9910462833300144
شماره پرونده:7E42089EF80C46AF862799416B02A266
تاریخ صدور:1399/10/06
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان/قدیم
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول * مرحله دوم *
در پرونده کلاسه 9900454 اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری تاکستان* مطابق دادنامه صادره از 3 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان قزوین به شماره دادنامه 9709972810300235 محکوم علیه آقای اصغر رحمانی فرزند عباس محکوم است به پرداخت وجه یک فقره چک به شماره 952118 مورخ 1396/12/26 به مبلغ 518/085/000 ریال و خسارت تاخیرتادیه از تاریخ سررسید لغایت اجرای حکم و خسارت دادرسی به مبلغ 16/588/975 ریال در حق محکوم له آقای اسداله رحمانی فرزند نصرت اله و پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت که محکوم علیه جهت استیفای محکومیت خویش بدوا تقاضای مزایده و فروش شامل اموال غیرمنقول به شرح و میزان کارشناسی ذیل را نموده است که این اجرا قصد دارد در مورخ 1399/10/20 ساعت 8:30 الی 09 صبح در محل اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری تاکستان از طریق مزایده عمومی اموال ذیل را بفروش برساند، طالبین و خریداران می توانند همه روز تا پنج روز قبل از زمان مزایده از اموال مورد مزایده با هماهنگی این اجرا بازدید و در زمان مزایده حضورا شرکت نمایند و خریدار می بایست 10% مبلغ پیشنهادی خود را نقدا پرداخت و مابقی را ظرف مهلت یک ماه بحساب سپرده دادگستری واریز نماید و پس از تایید مزایده توسط دادگاه محترم صادر کننده حکم اموال به خریدار منتقل خواهد شد و در صورت عدم تایید مزایده مبلغ 10% واریزی به خریدار مسترد خواهد شد. و در صورتی که خریدار مابقی وجه مزایده را در زمان مقرر بحساب سپرده واریز ننماید و یا اعلام انصراف نماید مبلغ 10% پیشنهادی خریدار پس از کسر هزینه ی مزایده به نفع صندوق دولت ضبط و خریدار حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت. مراسم مزایده با رعایت مواد قانون اجرای احکام مدنی اجراء خواهد شد.
اموال مزایده ای :
* مشخصات ثبتی ملک :
*عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی ( وضعیت خاص طلق) به شماره 32783 فرعی از یک اصلی قطعه سه تفکیکی مفروز و مجزی شده از سی هزار و هفتصد و پنجاه و هشت فرعی از اصلی مذکور بخش هشت به مساحت 119/93 متر مربع
*به نشانی - تاکستان خیابان حافظ پشت شهرداری شانزده متری دوم ساختمان دریا
*به مالکیت آقای اصغر رحمانی فرزند عباس
*ملک مورد نظر در طبقه سوم از یک ساختمان چهار طبقه روی پیلوت که هر طبقه یک واحد مستقل مسکونی است قرار دارد . دارای پارگینگ با شماره 10 به مساحت 12/50 متر مربع واقع در سمت جنوبی همکف و دارای قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن است . دارای انباری با شماره 7 به مساحت 6/03 متر مربع واقع در همکف ، دارای سرمایش کولر (گازی ) گرمایش شوفاژ (پکیج) سه خوابه ، کف سرامیک و پارکت ، کابینت ام دی اف ، پنجره ها دوجداره ، دیواره ها رنگ و کاغذ دیواری ، دارای آسانسور پیلوت کف و دیواره سنگ ، دارای دو نمای شمالی و جنوبی سنگ کلاسیک دارای تاسیسات و تجهیزات شهری بصورت مجزا می باشد.
*ملک بازداشتی دارد
*ملک در تصرف مستاجر می باشد .
*ملک مورد نظر در سند تک برگی به شماره سریال سند 412850 سری الف سال 93 ثبت شده است
* ملک مفروز شده به شماره سی و دو هزار و هفتصد و هشتاد و سه فرعی از یک اصلی قطعه سه تفکیکی مفروز و مجزی شده از سی هزار و هفتصد و پنجاه و هشت فرعی از اصلی مذکور بخش هشت
*با توجه به شرح فوق و موقعیت و کیفیت ساختمان قیمت پایه برای مزایده 8/150/000/000 ریال ( معادل هشتصد و پانزده میلیون تومان ) برآورد می گردد .
*با توجه به نظریه تکمیلی مبنی بر اینکه آیا واحد کارشناسی شده سند تفکیکی دارد یا خیر ؟ ملک مورد نظر در سند تک برگی به شماره سریال سند 412850 سری الف سال 93 ثبت شده است و ملک مورد نظر سند تفکیکی دارد .
مدیر دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان - رحمانی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|