شرح آگهی:
شماره آگهی: 9910461294000077
شماره پرونده:9231B05F763E404EB4FC9B4BFFF74804
تاریخ صدور:1399/08/30
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان جویبار
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده
در پرونده کلاسه 980622 محکوم علیه آقای نقی رشیدی فرزند محمد تقی محکوم به پرداخت مبلغ 2/310/000/000 ریال به عنوان محکوم به در حق آقای عیسی بابادخت باغلوئی و نیم عشر دولتی (قابل محاسبه در روز مزایده) گردیده اند. لذا این اجرا بنا به درخواست محکوم له اموال توقیف شده ذیل (متعلق به محکوم علیه)را جهت تامین آن بصورت مشاعی و به میزان محکوم به و از طریق مزایده با حضور نماینده دادستان و مدیر اجرای احکام دادگستری شهرستان جویبار تحت شرایط زیر بفروش میرساند.
-مشخصات اموال توقیفی جهت مزایده :ملک به نشانی شهرستان جویبار – میدان معلم – بلوار طالقانی - بعد از کوچه شقایق – فروشگاه لوازم یدکی اتومبیل حمید گزارش کارشناسی : یک باب مغازه واقع در طبقه همکف از یک ساختمان تجاری مسکونی با دوطبقه روی همکف وبا اسکلت بتن آرمه که طبقات آن اختصاص به دو واحد مسکونی می باشد طبقه همکف ساختمان اشاره شده دارای دو باب مغازه بوده که مغازه توقیفی و مورد کارشناسی جهت ارزیابی مغازه اول با مشخصات ذیل می باشد لازم بذکر است که مغازه تعرفه شده جهت ارزیابی بدواً توسط مامور اجرائیات دادگستری مورد توقیف قرار گرفته سپس اقدامات لازم جهت ارزیابی آن انجام پذیرفت. مغازه مذکور به مساحت حدود 55 متر مربع که ضلع شرقی آن در مجاورت معبر عام قرار دارد عرض دهانه ورودی مغازه حدود 60 /4 متر و ارتفاع داخلی آن از کف تا زیر سقف حدود 70 /3 متر پوشش سطح دیوارهای آن تا ارتفاع حدود یک متر از سرامیک و الباقی از اندود پودر سنگ و سیمان سفید پوشش زیر سقف از اندود گچ و پوشش کف از سرامیک نمای جلو از شیشه سکوریت با محافظ از درب کرکره برقی با قدمت ساخت حدود 5 سال و دارای امتیاز و انشعاب برق شغل دائر در آن در زمان اجرای قرار کارشناسی تحت اجاره فروشگاه لوازم یدکی اتومبیل بوده است.
ارزش ریالی مغازه : ارزش ششدانگ سهم مالکانه به انضمام منافع متعلقه ( سرقفلی و غیره ) مغازه فوق الذکر با توجه به مشخصات ذکر شده آن در صدر و نبز با توجه به موقعیت مکانی استقرارآن و کیفیت و قدمت ساخت بناء و دیگر عوامل موثر در ارزیابی بدون در نظر گرفتن هرگونه تعهدات و دیون احتمالی برای مساحت 55 متر مربع از سطح بنای مغازه مذکور جمعاً بمبلغ 6/600/000/000 ( شش میلیارد و ششصد میلیون ) ریال اعلام میگردد.
توجه: شرکت کنندگان در مزایده بایستی حداقل 10 درصد مبلغ پایه را به صورت چک تضمین شده در وجه دادگستری شهرستان جویبار جهت شرکت در مزایده به واحد اجرا تحویل نمایند.
-موعد و زمان فروش روز دو شنبه99/09/24 ساعت 9 صبح در دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان جویبار میباشد. زمان بازدید از مال مورد مزایده از 5 روزقبل از روز مزایده می باشد.
دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری جویبار –سیفی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|