شرح آگهی:
شماره آگهی: 9910461744200029
شماره پرونده:9FC56DCBC2C844318732569C7D3EF682
تاریخ صدور:1399/08/26
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر گز
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
((( آگهی مزایده مرحله دوم )))
بموجب اجراییه شعبه اول حقوقی بندرگز محکوم علیه علی اکبر بائی محکوم است در پرونده به کلاسه 950516 به پرداخت مبلغ 1/239/192/562 ریال بابت اصل خواسته در حق محکوم له علی اکبر کرد و مبلغ 42/878/571 ریال بابت هزینه اجرایی در حق دولت که در قبال بدهی یک باب ملک مسکونی معرفی نموده است که توسط کارشناس مورد ارزیابی قرار گرفته است که محل وقوع عرصه و اعیان مورد نظر در بندر گز- خیابان شهید اسدی عرب - کوچه انقلاب 38 ( شهید عبدالرحمان کردی ) کوچه دانش 3 محله بائی ها می باشد که موقعیت آن مطابق عکس هوایی پیوستی به حضور تقدیم میگردد . 2-عرصه مورد بازدید دارای بنا و دارای سند شماره 1 / 1481 بخش یک بندرگز بنام خانم طیبه صلبی فرزند کاظم به مساحت 324 متر مربع به کد پستی 4871767999 می باشد . حدود اربعه این عرصه به شرح ذیل است : - شمالا به طول 12 متر دیواریست به محوطه راه آهن . - شرقا به طول 5/20 و 21/80 متر دیواریست به ملک مجاور . - جنوبا به طول 12 متر درب و دیواریست به کوچه دانش 3 . - غربا به طول 12/36 و 11/10 و 3/54 متر دیواریست به ملک مجاور . 3- در این عرصه یک واحد اعیان در طبقه همکف مشاهده شد که بصورت یک واحد مسکونی در حال بهره برداری می باشد . مطابق بازدید انجام شده واحد مسکونی موجود به مساحت حدود 125 متر مربع با اسکلت آجری می باشد که شامل دو اتاق خواب و هال و پذیرایی و آشپزخانه و سرویس بهداشتی و حمام است . کف این واحد بصورت بتنی و دیوارها و سقف آن دارای پوشش گچی است . دربهای این واحد بصورت چوبی و آلومینیومی بوده و آشپزخانه دارای کابینت فلزی می باشد . نمای بیرونی آن بصورت سیمان بوده و پنجره ها از جنس آلومینیوم و سقف نهایی آن بصورت خرپا و ایرانیت مشاهده شد . درب ورودی حیاط آهنی بوده و دارای امتیاز آب و برق وگاز می باشد . 4- با توجه به وضعیت موجود عرصه و اعیان فوق و قدمت بنای اعیان آن و موقعیت منطقه ای و بررسی موارد موثر در ارزش گذاری ، ارزش کل ملک با منصوبات موجود مورد بازدید بدون احتساب کلیه بدهی های احتمالی ملک و سند رهنی و بازداشتی ، برابر جدول ذیل برآورد و به حضور تقدیم میگردد . ردیف نوع فضا متراژ متر مربع قیمت واحد ریال قیمت کل ریال 1-عرصه موجود 324 متر 2/268/000/000 ریال ، 2- اعیان 125 متر 500/000/000 ریال ، 3- انشعابات و محوطه و دیوار - - 150/000/000 ریال ، که با جمیع جهات به میزان 2/918/000/000 ریال ارزیابی شده است .
(( توصیف اجمالی ملک براساس ماده 138 قانون اجرای احکام مدنی ))
(( زمان ومکان مزایده ))
1- زمان مزایده روز چهارشنبه مورخه 1399/09/26 ساعت 10 الی 10:30
2- مکان مزایده شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان بندرگز
((شرایط مزایده)))
1-مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین شده شروع می شود و برنده مزایده کسی است که بالاترین مبلغ را در جلسه مزایده قبول نماید.
2-برنده مزایده می بایست (ده درصد) مبلغ پیشنهادی را فی المجلس به حساب سپرده دادگستری تودیع و مابقی آنرا ظرف یک ماه از تاریخ اجرای مزایده به حساب 2171294791002 سپرده دادگستری نزد بانک ملی واریز و قبض آنرا تحویل دایره اجرا نماید در غیر این صورت وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده پس از کسر هزینه های اجرایی به نفع دولت ضبط وآ گهی مزایده تجدید خواهد شد.
3-طالبین خرید می توانند ، پنج روز قبل از اجرای مزایده با هماهنگی این اجرا ، اموال توقیفی را بازدید نماید
4-بدهی بابت حق الاشتراک یا حق انشعاب و مصرف و بدهی مالیاتی و عوارض شهرداری و غیره تا تاریخ مزایده اعم از اینکه رقم قطعی آن معلوم شده یا نشده به عهده محکوم علیه می باشد.
5-تحویل ملک ، پس از تایید صحت مزایده از ناحیه دادگاه صادر کننده اجراییه خواهد بود و در صورت عدم تایید صحت ، مزایده این اجرا مسٌولیتی در رابطه با خرید ندارد و فقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد.
6-مزایده با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب بندرگز و نماینده اجرای احکام مدنی دادگستری انجام خواهد شد .
مدیر دفتر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان بندرگز - علیمی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|