شرح آگهی:
شماره آگهی: 9910461744200016
شماره پرونده:ABC9CB3310D54EB3B22006D568F61AC0
تاریخ صدور:1399/05/23
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر گز
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
((( آگهی مزایده مرحله اول )))
بموجب اجرائیه صادره از شعبه اول حقوقی شهرستان بندرگز ، محکوم علیه شرکت کشت و صنعت گلستان آریا محکوم است به پرداخت مبلغ 222/308/953 ریال بابت مطالبات کارگری در حق محکوم له علیرضا طاهری در پرونده به شماره بایگانی 9900043 و محکوم است به پرداخت مبلغ 29/908/159 ریال بابت مطالبات کارگری در حق محکوم له کلثوم ابراهیمی در پرونده به شماره بایگانی 9900046 و همچنین به پرداخت هزینه اجرایی در حق دولت و در قبال محکوم به خودروی وانت پیکان معرفی نموده است که توسط کارشناس مورد ارزیابی قرار گرفته است که مشخصات وسیله نقلیه : خودروی به شماره پلاک ایران 59 - 863 ب 98 ، سیستم : پیکان ، با تیپ : OHV 1600 ، با کاربری : وانت ، مدل 1389 ، رنگ : سفید - سفید شیری - روغنی ، شماره شاسی : 157863 NAAA46AA .BG و به شماره موتور : 11489073507 ، نوع سوخت : بنزین - گاز ( دوگانه سوز CNG ) ، تعداد محور : 2 ، ظرفیت : 750 کیلو گرم ، تعداد چرخ : 4 ، تعداد سیلندر : 4 و وضعیت ظاهری و فنی خودرو در زمان بازدید : اطاق ( بدنه ) : بدنه اتاق سمت راست و گلگیرهای جلو زدگی و تور رفتگی ، سپرها : سپر عقب آسیب دیده ، صندلی و تودوزی : مستهلک ، شیشه و چراغها : ظاهری سالم ، موتور : ظاهری سالم ( نبودن سوئیچ جهت روشن کردن ) ، گیربکس : ظاهری سالم ، دیفرانسیل : ظاهری سالم ، تایرها : ظاهری سالم ، که با جمیع جهات معادل 340/000/000 ریال که معادل سی و چهار میلیون تومان ارزیابی شده است .
(( توصیف اجمالی ملک براساس ماده 138 قانون اجرای احکام مدنی ))
(( زمان ومکان مزایده ))
1- زمان مزایده روز یکشنبه مورخه 1399/06/23 ساعت 10 الی 10:30
2- مکان مزایده شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان بندرگز
((شرایط مزایده)))
1-مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین شده شروع می شود و برنده مزایده کسی است که بالاترین مبلغ را در جلسه مزایده قبول نماید.
2-برنده مزایده می بایست (ده درصد) مبلغ پیشنهادی را فی المجلس به حساب سپرده دادگستری تودیع و مابقی آنرا ظرف یک ماه از تاریخ اجرای مزایده به حساب 2171294791002 سپرده دادگستری نزد بانک ملی واریز و قبض آنرا تحویل دایره اجرا نماید در غیر این صورت وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده پس از کسر هزینه های اجرایی به نفع دولت ضبط وآ گهی مزایده تجدید خواهد شد.
3-طالبین خرید می توانند ، پنج روز قبل از اجرای مزایده با هماهنگی این اجرا ، اموال توقیفی را بازدید نماید
4-بدهی بابت حق الاشتراک یا حق انشعاب و مصرف و بدهی مالیاتی و عوارض شهرداری و غیره تا تاریخ مزایده اعم از اینکه رقم قطعی آن معلوم شده یا نشده به عهده محکوم علیه می باشد.
5-تحویل ملک ، پس از تایید صحت مزایده از ناحیه دادگاه صادر کننده اجراییه خواهد بود و در صورت عدم تایید صحت ، مزایده این اجرا مسٌولیتی در رابطه با خرید ندارد و فقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد.
6-مزایده با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب بندرگز و نماینده اجرای احکام مدنی دادگستری انجام خواهد شد .
مدیر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان بندرگز - علیمی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|