شرح آگهی:
شماره آگهی: 9810462605100169
شماره پرونده:DF7C7E92104A47039B5CB119FEE572A8
تاریخ صدور:1398/10/30
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف شهرستان زنجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال منقول «نوبت اول »
درپرونده کلاسه/982767/اجرائی شرکت گلرنگ زنجان به مدیریت سید ابوالفضل موسوی و مهر علی کشاورز محکوم به پرداخت مبلغ74/110/000ریال بابت اصل خواسته و هزینه های اجرائی وخسارت تاخیر تادیه در حق خواهان آقای شهرام مقدم ومبلغ5%ریال نیم عشر دولتی درحق دولت جمهوری اسلامی ایران گردیده است.
و با توجه به اینکه حکم به خوانده ابلاغ گردیده و ایشان هیچ گونه اقدامی درجهت احقاق حق خواهان انجام نداده اند اموال مشروحه ذیل بنا به درخواست خواهان توسط اجرای احکام شورای حل اختلاف زنجان توقیف گردیده است و توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شده و قرار است از طریق مزایده حضوری در تاریخ98/11/18روزچهارشنبه در محل دفتر اجرای احکام شورای حل اختلاف زنجان راس ساعت10به فروش برسد.
مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد و 10درصد ثمن معامله نقدا یا بصورت چک بانکی(تضمینی) از برنده مزایده اخذ و مابقی باید ظرف مدت یک ماه پرداخت گردد در غیر اینصورت 10درصد ماخوذه به نفع دولت ضبط خواهدشد.طرفین می توانند ظرف مدت یک هفته ازتاریخ مزایده نسبت به نحوه برگزاری مزایده اعتراض نمایند که در اینصورت تارسیدگی به اعتراض ازسوی دادگاه مورد مزایده به نام خردار منتقل نخواهد شد.خریداران می توانند ظرف مدت پنج روز قبل ازتاریخ برگزاری مزایده از اموال مورد مزایده بازدید نمایند.
مشخصات اموال مورد مزایده و قیمت آن:
یک دستگاه مخزن ایستاده از جنس استیل و به ظرفیت تقریبی 5000لیتر و دارای الکترو موتور و همزن جانبی واقع در سالن تولید ساخت کارخانه سوت ماشین به سری ساخت 8105546 و شمارهsmsst5000 به قیمت کارشناسی 190/000/000ریال یکصدو نود میلیون ریال
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|