شرح آگهی:
شماره آگهی: 9810468498400085
شماره پرونده:70E9ECA6C4D6459D8394B1CD55D47C75
تاریخ صدور:1398/09/09
شعبه صادر کننده:اجرای احکام شعبه 5 دادگاه خانواده شهرستان کرمانشاه
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
درخصوص پرونده اجرائی 972438 صادره از شعبه پنجم دادگاه خانواده شهرستان کرمانشاه به سود خانم صفورا اسمعیلی و به زیان آقای مهدی محمدی دایر بر محکومیت به پرداخت تعداد 800 سکه تمام بهار آزادی بابت مهریه در حق محکوم له و پرداخت مبلغ 1600000000 ریال نیم عشر دولتی در حق دولت در نظر دارد مال غیر منقول موصوف در زیر را مطابق ماده 137 قانون اجرای احکام مدنی بفروش برساند :
مشخصات مال غیر منقول :
سه دانگ از یک باب منزل مسکونی به پلاک ثبتی شماره 1059 فرعی از 148 اصلی بخش 99 ناحیه 00 به آدرس خیابان برق، کوی شهدا، پشت زیبا پارک، پلاک 42 با کدپستی 6715776457 به مشخصات: یک واحد آپارتمان واقع در طبقه چهارم با مساحت تقریبی 180 مربع می باشد که با نمای سنگ اجرا گردیده است. ملک مورد نظر دارای سه اتاق خواب به همراه کمد و کفپوش موکت، یک آشپزخانه با کابینت MDF و کاشی بدنه و سرامیک کف، سرویس بهداشتی و حمام با کاشی بدنه و سرامیک کف و سقف کاذب و هال با سرامیک کف می باشد. بدنه اتاق های خواب و هال با کاغذ دیواری اجرا گردیده است. ملک دارای انشعابات معمول است و دارای پارکینگ احتصاصی و یک انباری به مساحت تقریبی 3 متر مربع می باشد.با توجه به توضیحات فوق الذکر و براساس بررسی های صورت گرفته و با فرض نداشتن منع قانونی و حقوقی و بدون در نظر گرفتن دیون و بدهی های احتمالی قیمت سه دانگ از ملک مذکور به قیمت 5085000000 ریال توسط کارشناس رسمی دادگستری در تاریخ 1398/08/09 ارزش گذاری گردیده است.
و مزایده آن برای روزدوشنبه مورخ 1398/09/25 ساعت 9 صبح تعیین گردیده است ، طالبین و خریداران می توانند پنج روز قبل از موعد مزایده به این اجرا واقع در چهارراه بسیج بلوار بنت الهدی طبقه همکف شعبه پنجم اجرای احکام دادگاه خانواده دادگستری کرمانشاه مراجعه تا ترتیب ملاحظه آنها از مال موضوع آگهی فراهم شود . مزایده از قیمت ارزیابی شده شروع می شود هر کس که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید برنده مزایده شناخته خواهد شد و برنده مزایده مکلف است 10درصد بهای پیشنهادی را فی المجلس بعنوان سپرده به حساب سپرده دادگستری تودیع و رسید دریافت و باقیمانده آن را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ مزایده به حساب مزبور واریز کند ، در صورت عدم پرداخت بقیه بهای مال در موعد مقرر مطابق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده فوق الذکر پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط خواهد شد .
مدیر دفتر شعبه5 اجرای احکام مدنی شعبه کرمانشاه - یاوری
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|