مزایده واگذاری جایگاه سوخت CNG
-
آگهی گزار شهرداری دزفول
|
کد پارس نماد: 2026990 |
استان: سایر |
تاریخ درج آگهی: 1398/09/03 |
تاریخ شروع: 1398/09/03 |
مهلت اسناد:
1398/09/09 |
شماره آگهی: نوبت اول |
منبع: سایت 98.09.03 |
عنوان آگهی: مزایده واگذاری جایگاه سوخت CNG |
شرح آگهی:
آگهی مزایده مرحله اول نوبت اول ؟
شهرداری دزفول در نظر دارد جایگاه سوخت CNG واقع در بلوار شهید کمیلی فر از طریق مزایده عمومی به شرکتها و یا افراد واجد شرایط واگذار نماید. لذا متقاضیان می توانند جهت شرکت در مزایده از تاریخ 98.08.30 لغایت 98.09.09 به درآمدهای عمومی شهرداری مرکزی مراجعه و نسبت به واریز وجه سپرده و پر نمودن فرم درخواست شرکت در مزایده اقدام نمایند.
شرایط مزایده:
1- واریز مبلغ 120.000.000 ریال به حساب 21184388279162 نزد بانک انصار شعبه طالقانی بابت سپرده شرکت در مزایده و پاکت الف (مبلغ سپرده تا سه ماه پس از عقد قراداد نزد شهرداری باقی می ماند.)
2- تنظیم دقیق و بدون خط خوردگی و داشتن امضا و اثر انگشت در فرم پیشنهاد قیمت در پاکت ج و تحویل مدارک غیر از قبیل روزمه و کپی اساسانامه شکرت و همچنین مجوز از پخش فرآورده های نفتی تا سقف مجاز بهره برداری و همچنین کپی کارت ملی در پاکت ب که پاکات فوق به صورت جداگانه با یک شماره در دبیرخانه شهرداری حداکثر تا پایان وقت اداری 98.09.09 اشاره گردند.
3- برنده مزایده اول حق واگذاری مورد برنده را تحت هیچ شرایطی به غیر ندارد و مسئولیت تمامی لوازم بعهده طرف قرارداد می باشد.
4- هزینه های نگهداری تعمیرات و امکانات مورد نیاز و راه اندازی محل تحویلی به عهده برنده مزایده می باشد و ضمنا حقوق و بیمه کارگران و سایر هزینه ها به عهده برنده مزایده می باشد.
5- مسئولیت حفظ و نگهداری از لوازم احداثی راسا به عهده برنده مزایده خواهد بود هزینه استانداردسازی از شرکتهای معتبر به عهده بهره بردار است.
6- شهرداری در رد یا قبول هر یک از پیشنهادات مختار است و متقاضی هیچ گونه ادعا و اعتراضی را نخواهد داشت.
7- به پیشنهادات مخدوش و فاقد فیش واریزی ترتیب اثر داده نخواهد شد و فردی که نام برنده اعلام می شود می بایست ظرف مدت یک هفته نسبت به عقد قرارداد اقدام نموده در غیر این صورت سپرده فرد منصرف شده نفر اول تا سوم به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.
8- برنده موظف است که نسبت به پرداخت قبوض مصرفی آب برق و ... اقدام و در پایان قرارداد نسبت به تسویه حساب از اداره های مربوطه اقدام نماید.
9- شرکت در مزایده به منزله اطلاع و آگاهی کامل از شرایط مزایده و قبول مفاد آن می باشد.
10- شرکت های شرکت کننده باید دارای مجوز از پخش فرآورده های نفتی تا سقف مجاز بهره برداری باشند و شرکت های بومی و همچنین شرکت های دارای سوابق اجرایی در اولویت می باشند.
11- هزینه کارشناسی و انتشار آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.
12- برنده مزایده می بایست 30% اجاره سالیانه را به صورت ضمانت نامه بانکی در اختیار شهرداری قرار دهد.
13- عقد قرارداد اجاره به صورت یکساله و با قیمت پایه ماهیانه 200.000.000 ریال می باشد.
تبصره: در صورت رضایت مندی و پرداخت مال الاجاره شهرداری و تایید معاونت امور شهر تا دو سال دیگر نیز قابل تمدید می باشد.
توجه: لطفا از پیشنهاد مبالغ خیلی بالاتر از قیمت پایه و بدون محاسبه و بیهوده خودداری نمایید.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: -, - |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۰۳ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|