تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ملک

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی بخش فشافویه تهران
    کد پارس نماد: 1977060
    استان: تهران تاریخ درج آگهی: 1398/08/06
    تاریخ شروع: 1398/08/04 مهلت اسناد: 1398/09/05
    شماره آگهی: 9810462648500065 منبع: سایت 98.8.6
    عنوان آگهی: مزایده فروش ملک
    شرح آگهی: شماره آگهی: 9810462648500065
    شماره پرونده:B1FFB3A2600141EFA761BC2CAF3172E5

    تاریخ صدور:1398/08/04

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی بخش فشافویه تهران

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

     متن آگهی:اول

    مزایده در خصوص پرونده کلاسه بایگانی 980220 محکوم له منصوره آقابابائی فرزند موسی به طرفیت محکوم علیه فاطمه اشرف فرزند سیدامیر  و فاطمه  و محمدرضا طیبی فرزند حمیدرضا وراث متوفی حمیدرضا طیبی نسبت به اموال غیر منقول با مشخصات ذیل :

    1- حسب تصــویر سند مالکیت ارائه شده، به شماره دفترچه مالکیت 0182045 الف/ 88/16 ذیل شمارۀ ثبت 5105 صفحــۀ 181 دفتر املاک 80 دهستان فشافویه بخش دوازده تهران دو سهم مشاع به استثناء بهای ثمن اعیانی آن از سیزده سهم مساحت دوازده هزار مترمربع مشاع از ششدانگ نه قطعه زمین مزروعی جمعاً به مساحت پانصد و سی هزار و چهار مترمربع پلاک 47 الی 55-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور واقع در کنارگرد بخش دوازده تهران انتقالی موروثی از مرحوم محمد طیبی با حدود و مشخصات اول حدود قطعۀ دوم 47-فرعی به مساحت 120000 مترمربع شمالاً اول بطول 110 متر و دوم بطول 566 متر و هر دو قسمت محدود است به قطعۀ اول تفکیکی شرقاً در پنج قسمت اول بطول 60 متر و دوم بطول 44 متر و سوم بطول 54 متر و چهارم بطول 500 متر هر چهار قسمت در امتداد دیوارهای خرابه کاروانسرا شاه عباس  و چاپارخانه و پنجم بطول 82 متری ده قدیم محدود است به تـهران بـه قـم به قـطعــه سهمی جنوباً بطــول 550 متر به خیابان مشجر شمالی غرباً بطول 194 متر در امتداد حریم قنات که مـــاوراء آن قطعۀ سوم تفکیکی واقع است دوم حدود قطعۀ سه 48-فرعی به مساحت 56250 مترمربع شمالاً بطول 173 متر محدود است به جاده که ماوراء آن قـطعۀ اول تـفکیـکی اسـت شـرقاً بـطول 362 مـتر محـدود اسـت بـه حـریـم چاه های منگل جنوباً بطول 390 متر بر جاده غرباً اول درامتداد جاده بطول 28 متر  دوم که شمالی است در امتداد نهر بطول 13 متر سوم در امتداد نهر به طرف شمال بطول 102 متر چهارم که جنوبی است در امتداد نهر خط مستقیم بین بطول 20 متر که قسمت دوم تا قسمت چهارم محدود است به زمین وراث مرحوم حسین محیط پنجم در امتداد خط مستقیم افراز بین وراث محیط به طرف شمال تا جاده بطول 72 متر ادامه به شرح سند اولیه که در تاریخ 1389/02/20 به نام آقای حمیدرضا طیبی فرزند محمد ثبت و سند آن صادر گردیده است.

    2- حسب تصویر سند مالکیت ارائه شده، به شماره دفترچه مالکیت 0182040 الف/88/16 ذیل شمارۀ ثبت 5090 صفحۀ 136 دفتر املاک 80 دهستان فشافویه بخش دوازده تهران دو سهم مشاع به استثناء بهای ثمن اعیانی آن از سیزده سهم مساحت چهل و هشت هزار و صد و هفتاد و دو مترمربع از ششدانگ نه قطعه زمین مزروعی جمعاً به مساحت پانصد و سی هزار و چهار مترمربع قطعات دوم و سوم و پنجم و نهم الی دوازدهم و چهاردهم تفکیکی پلاک 47 الی 55-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور واقع در کنارگرد بخش دوازده تهران انتقالی موروثی از مرحوم محمد طیبی با حدود و مشخصات اول حدود قطعۀ دوم 47-فرعی به مساحت 12000 مترمربع شمالاً اول بطول 110 متر و دوم بطول 566 متر و هر دو قسمت محدود است به قطعۀ اول تفکیکی شرقاً در پنج قسمت اول بطول 60 متر و دوم بطول 44 متر و سوم بطول 54 متر و چهارم بطول 500 متر هر چهار قسمت در امتداد دیوارهای خرابه کاروانسرا و چاپارخانه و پنجم بطول 82 متری در قدیم تهران به قم محدود است به قطعه سهمی جنوباً بطول 550 متر به خیابان مشجر شمالی غرباً بطول 194 متر در امتداد حریم قنات که ماوراء آن قطعۀ سوم تفکیکی واقع است دوم حدود قطعۀ سه 48-فرعی به مساحت 56250 مترمربع شمالاً بطول 173 متر محدود است به جاده که ماوراء آن قطعۀ اول تفکیکی است شرقاً بطول 362 متر محدود است به حریم چاه های منگل جنوباً بطول 390 متر بر جاده غرباً اول درامتداد جاده بطول 28 مـتر و دوم کـه شمـــالی است در امتــداد نهر بطول 13 متر سوم در امتداد نهر به طرف شمالی بطول 102 متر چهـــارم که جنوبی است در امتداد نهر خط مستقیم بین بطول 20 متر که قسمت دوم تا قسمت چهارم محدود است به زمین وراث مرحوم حسین محیط ادامه به شـرح سـند اولـیه مالـک مـی باشـد که در تاریخ 1398/02/20 به نام آقای حمیدرضا طیبی فرزند محمد ثبت و سند آن صادر گردیده است.

    3-حسب تصویر سند مالکیت ارائه شده، به شماره دفترچه مالکیت 0182026 الف/88/16 ذیل ثبت شمارۀ 5074 صفحۀ 88 دفتر املاک 80 دهستان فشافویه بخش دوازده تهران دو سهم مشاع به استثناء بهای ثمن اعیانی آن از سیزده سهم نیم سهم مشاع از پنج سهم ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت شصت و دو هزار و هفتصد و پنجاه مترمربع قطعۀ هشتم تفکیکی پلاک 44-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور واقع در کنارگرد بخش دوازده تهران انتقالی موروثی از مرحوم محمد طیبی با حدود و مشخصات شمالاً اول در امتداد نهر بطول 673 متر دوم که غربی است به طول 52 متر در امتداد مرز هر دو قسمت محدود است به بازده زراعتی سوم بطول 80 متر به خیابان غرباً چهارم که شرقی است در امتداد نهر به طول 40 متر محدود است به جاده قنات پنجم که شرقی است در امتداد نهر بطول 183 متر این قسمت محدود است به قطعۀ نهر زراعتی ششم در امتداد مرز است به مرز قریۀ زیوان بطول 492 متر به نهر زراعتی شرقاً بطول 18 متر محدود است به جادۀ زیوان جنوباً در انتهای حد شرقی در امتداد نهر زراعتی تا مرز بطول 500 متر دوم در امتداد نهر به خط مستقیم مفروض به قطعۀ سیزده تفکیکی بطول 90 متر هر دو قسمت محدود است به قطعۀ تفکیکی زراعتی غرباً در انتهای ... جنوبی بطرف شمال غرب بطول 100 متر نهر محدود است به قطعۀ سیزده که در تاریخ 1389/02/20 به نام آقای حمیدرضا طیبی فرزند محمد ثبت و سند آن صادر گردیده است.

    ب) شرح اجمالی بازدید و مشاهدات میدانی صورت گرفته:

    املاک موضوع اسناد ارائه شده در سه قطعه به شرح ذیل مورد بازدید میدانی قرار گرفت:

    1-قطعه زمین اول مورد تعرفه شماره ملک 47 الی 55-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور به شماره ثبت 5105  دفتر 80 صفحه 181 به نشانی جاده قدیم تهران قم- خیابان شهید زارع به طرف ابراهیم آباد-جنب کارخانه سنـگ- در مجــاورت جـاده اصـلی  در موقعیت جغرافیایی به مختصات کلی x=524856 و y=3914274  در سیستم utm مـورد بازدید قرار گرفت. ملک مورد تعرفه، حسب اظهارات مساحتی حدود 12000 مترمربع از سند مشاعی پانصد و سـی هـزار و چهـارصـد مـترمـربع را شـامـل مـی گـردد کـه در زمـان انـجـام بـازدیـد میـدانی ملک مورد تعرفه از سوی خانم منصوره  آقابابائی به صورت اراضی کشاورزی فاقد هرگونه احداثاتی مورد رؤیت قرارگرفت. ملک مذکور در ضلع شمالی مشرف به جادۀ آسفالته و در اضلاع دیگر به املاک مجاور منتهی می گردد و از وضعیت دسترسی مناسبی برخوردار می باشد.

    2- قطعه زمین دوم مورد تعرفه پلاک 47 الی 55-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور قطعات دوم و سوم و پنجم و نهم الی دوازدهم و چهاردهم تفکیکی با فاصلۀ حدود یکصد و سی متری از جاده آسفالته ابراهیم آباد در موقعیت جغرافیایی به مختصات کلی x=524837 و y=3914088  در سیستم utm مورد بازدید قرار گرفت. ملک مورد بازدید صرفاً حسب اظهارات مساحتی حدود 48172 مترمربع را شامل می گردد که در زمان انجام بازدید میدانی تحت کشت ذرت علوفه ای مورد رؤیت قرار گرفت. ملک مذکور که از شکل هندسی کاملاً منظمی برخوردار نیست در اضلاع شمالی و غربی به جاده خاکی و در اضلاع دیگر به املاک مجاور محدود می گردد.

    3- قطعه زمین سوم مورد تعرفه  پلاک 44-فرعی از 33-اصلی مفروز از پلاک اصلی مذکور قطعۀ هشتم تفکیکی در مجاورت روستای کنارگرد پایین در موقعیت جغرافیایی به مختصات کلی x=524223 و y=3913949  در سیستم utm مورد بازدید قرار گرفت. ملک مورد تعرفه حسب اظهارات بخشی از موضوع سند مشاع 62500 مربعی می باشد که در زمان انجام بازدید میدانی بخشی از آن به صورت تپه ماهور و بخشی از آن نیز به صورت اراضی کشاورزی تحت کشت مورد رؤیت قرارگرفت. ملک مذکور در ضلع شمالی به جاده آسفالته و در اضلاع دیگر به املاک مجاور محدد می گردد.

    قابل ذکر است که مسئولیت اصالت و صحت و سقم هرگونه اسناد و مدارک ارائه شده منعکسه در گزارش و اظهارات مندرجه و تعرفه صورت گرفته و نیز مسـئولیت انطـباق مدارک مـورد ارائه با مـلک مـورد تـعرفه در طبیـعت، بر عهده ارائه دهـندگان، اظـهارکنندگان تـعرفه کنـندگان آن مـی بـاشد و در مـوارد مـذکـور از سـوی اینـجانب نـفیاً یا اثباتاً اظـهارنـظری صورت نمی گـیرد. لذا با توجه به اوصاف توصیفی احصایی و نیز با فرض فقدان هرگونه مشکلات احتمالی حقوقی، ثبتی، مستحق للغیر بودن و... که در عرصه امور اراضی ودر موضوع ارزیابی قیمت اراضی بعضاً قابل حدوث می باشد، گزارش کارشناسی تنظیمی بر آن  استوار می باشد. همچنین هرگونه آثار و تبعات حقوقی و ثبتی احتمالی ناشی از تجاوز به حدود مجاورین  یا بروز تعارض ملکی، تداخل، جابجائی یا غیره  حسب توصـیفات یادشـده خارج از مـسئولیـت اینـجانب خواهد بود. در هر حال مسئولیت اینجـانب صـرفـاً مبتنی بر برآورد و ارزیـابی ملـک مـورد تـعرفه در وضـعیت مـیدانی در شرایط متعارف کشاورزی اعم از باغـی و زراعـی می باشد. همچنین تبعات و آثار حقوقی ناشی از هرگونـه جعـل، قلب واقعیت، تحریف و غیره اعــم از نام و نام خانوادگی مــالک، مفــاد و مندرجات سند، امضاءهـا و مهر مندرج در اسناد و مــدارک ارائه شده و... بر عهده ارائه دهنده وذینفعان در پرونده بوده و از عهده مسئولیت اینجانب خارج خواهد بود.

    اظهارنظر نهایی کارشناس:

    حسب مطالب مطروحۀ فوق الذکر و نیز با توجه به بازدید و مشاهدات میدانی صورت گرفته و همچنین  با عنایت به مطالعۀ اسناد و مدارک مورد ارائه و نیز با لحاظ سایر اوضاع و احوال  فنی حاکم بر املاک مورد تعرفه و همچنین با ملحوظ نمودن دیگر عوامل فنی مؤثر در تعیین قیمت اراضی  مورد تعرفه از جمله: نوع کاربری فعلی اراضی یاد شده، نوع مالکیت اراضی مذکور، موقعیت قرارگیری املاک مورد تعرفه در منطقه، سطح کیفی وضعیت دسترسـی به امکـانات رفـاهی متعـارف منطـقه و نـیز با در نـظرگرفـتن متوسط قیمت عادله و روز هر مترمربع از اراضی مشابه در بازار معاملات املاک منطقه با اوصاف احصایی و نیز با لحاظ سایر عوامل فنی ذیمدخل در ارزیابی قیمت ملک مورد تعرفه و... به اسـتحضار می رساند که ملک مورد تعرفه با لحاظ توصیفـات مورد اشاره در زمـان انـجام بازدید میدانی صرف نظر از تـأثیر هر گـونه مشـکلات احتمـالی [قانونی، ثبتـی، مالکیتـی، نوعیتـی )اعـم از مـلـی بودن، مـوات بودن و...(، حقوقی، ارثیه ای، مستحق للغیر بودن ناشی از نقل و انتقالات رسمی و عادی و...]، به شرح بندهای ذیل ارزیابی و برآورد قیمت میگردد.1-برای مساحت 12000 مترمربع موضوع سند به شماره دفترچه مالکیت 0182045 و به شماره ملک 47 الی 33/55 مبـلغ 8/400/000/000 ریال معادل هشتصد و چهل میلیون تومان که صرفاً حصه دو سهم مشاع خواهان از سیزده سهم مشاع که 1846/15 مترمربع را شامل میگردد مبلغ 1/292/305/000 ریال معادل یکصد و بیست و نه میلیون و دویست و سی هزار و پانصد تومان ارزیابی می گردد. 2- برای مساحت 48172 مترمربع موضوع سند به شماره دفترچه مالکیت 0182040 و شماره ملک 47 الی 33/55 مبلغ 28/903/200/000 ریال معادل دو میلیارد و هشتصد و نود میلیون و سیصد و بیست هزار تومان ارزیابی می گردد که حصه دو سهم مشاع از سیزده سهم درخواستی خواهان انجام کارشناسی  7411.07 مترمربع را شامل می گردد که مساحت مذکور به مبـلغ 4/446/642/000 ریال معادل چهارصد و چهل و چهار میلیون و ششصد و شصت و چهار هزار و دویست  تومان ارزیابی می گردد.3- مساحت 62750 مترمربع موضوع سند شماره دفترچه مالکیت 0182026 و شماره ملک 33/44 به مبلغ 25/100/000/000 معادل دو میلیارد و پانصد و ده میلیون تومان ارزیابی می گردد که مساحت دو سهم مشاع از سیزده سهم نیم سهم مشاع از پنج سهم که 965.38 مترمربع را شامل می گردد که به مبـلغ 386/152/000 ریال معادل سی و هشت میلیون و ششصد و پانزده هزار و دویست تومان ارزیابی می گردد. النهایه سه قطعه زمین توصیفی جمعاً به مبلغ 62/403/200/000 ریال معادل شش میلیارد و دویست و چهل میلیون و سیصد و بیست هزار تومان  تقدیم می گردد که سهم خواهان جمعاً به مبلغ 6/125/099/000 ریال معادل ششصد و دوازده میلیون و پانصد و نه هزار و نهصد تومان را شامل می گردد.

     مزایده در روز سه شنبه به تاریخ  05/ 09 / 98  از ساعت 9صبح الی 10صبح در محل اجرای احکام فشافویه به آدرس حسن آباد فشافویه خ انقلاب خ ش زندی انتهای خ دادگاه فشافویه برگزار میگردد خریدار 10 درصد ثمن را باید معامله را باید پرداخت و مابقی را ظرف مهلت یک ماه از تاریخ مزایده پرداخت در غیر اینصورت ده درصد اخذ شده به نفع صندوق دولت ضبط خواهد گردید

      مدیر دفتر واحد اجرای احکام مدنی بخش شعبه اجرای احکام مدنی بخش فشافویه تهران /ک 

     

     


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: تهران
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۶ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data