شرح آگهی:
شماره آگهی: 9810462651000035
شماره پرونده:C003214662A044A68FB4817882EEDF5F
تاریخ صدور:1398/07/14
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهر قدس
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده ( نوبت دوم )
در پرونده کلاسه 950278 اجرا ، محکوم علیه مرتضی مرادی محکوم است به پرداخت وجه بابت اصل خواسته درحق محکوم له طیب محمدی و محمد موسی پور و پرداخت هزینه های اجرایی که با عنایت به توقیف اموال محکوم علیه پس ازطی مراحل قانونی و ارجاع به کارشناسی قیمت اموال توقیفی جمعا به ارزش 4/800/000/000ریال برآورده شده و سپس مقرر گردید . در روز شنبه تاریخ 98/08/04 از ساعت 9 الی 10 در محل اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قدس واقع در بلوار شهید کلهر جنب بهشت فاطمه (س) . اموال توقیفی از طریق مزایده بفروش برسد . لذا طالبین می توانند پنج روز زودتر از تاریخ مزایده با اطلاع وهماهنگی این اجرا از اموال توقیفی بازدید نموده و در صورت تمایل از تاریخ یاد شده در مراسم مزایده شرکت نمایید.مزایده از قیمت پایه کارشناس شروع و هرکس بالاترین را پیشنهاد نماید بعنوان برنده مزایده شناخته شده و 10% کل مبلغ فروش فی المجلس از خرید و الباقی پس از گذشت یک هفته و عدم وصول هر گونه اعتراض از خریدار اخذ و کلیه اموال به وی تحویل خواهد شد . اموال توقیفی منقول و غیر منقول به شرح ذیل می باشد.
اموال غیر منقول شامل:
ششدانگ عرصه و اعیان یکدستگاه اپارتمان مسکونی واقع در حوزه ثبتی شهر قدس و به نشانی شهر قدس- بلوار 45 متری کلهر خیابان خاکسار خیابان زنده دل کوچه ائینی(فاخته)پلاک 12 طبقه اول
1.اپارتمان فوق الذکر، واقع در طبقه اول یک ساختمان 4طبقه که 3 طبقه بالای همکف می باشد. میزان فعلی متراژ اپارتمان با زیر بنای حدود120 متر مربع بوده که از قرار هر متر مربع 40/000/000ریال می باشد ، همچنین اپارتمان فوق حدود ده سال ساخت می باشددارای امتیاز آب و برق دارای پلاک ثبتی 12808/24بخش قدس می باشد.
جمع کل ارزیابی ملک مبلغ 4/800/000/000ریال و بدون در نظر گرفتن هرگونه بدهی به شهرداری و سایر مراجع مربوطه جهت صدور پایانکار و سند میباشد./
با عنایت به مراتب بالا ارزش پایه مزایده اقلام به شرح فوق به ارزش 4/800/000/000ریال
برآورد اعلام میگردد.
آقازاده- مدیر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قدس
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|