شرکت پتروشیمی دماوند در راستای مناقصه برگزار شده احداث سه فاز واحدهای سرویس های جانبی و آفسایت خود در نظر دارد احداث فازهای 3-2-1 واحد جداسازی و هوای صنعتی ASU مجموعه واحدهای اکسیژن، نیتروژن، هوای ابزار دقیق وهوای سرویس پتروشیمی دماوند را به صورت EPCC از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای با شرایط زیر به پیمانکار ذیصلاح واگذار نماید. بدیهی است متقاضیانی که به صورت EPCC+F در مناقصه مشارکت نماینمد در الویت می باشند.
شرایط پروژه:
محل اجرای کار: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس- عسلویه در استان بوشهر
جدول زمانبندی اجرای فازهای مذکور از تاریخ امضا و مبادله قرار داد به شرح ذیل می باشد:
الف: فاز 1: 14 ماه
ب: فاز 2: 28 ماه
ج: فاز 3: 38 ماه
شرایط متقاضی:
داشتن سابقه انجام کار مشابه با موضوع مناقصه
توانایی ارائه تضمین شرکت در مناقصه از نوع ضمانتنامه بانکی به مبلغ 9.000.000 یورو
دارا بودن گواهینامه رتبه نوع 1 طرح و ساخت در رشته متناسب با موضوع مناقصه و یا رتبه یک در رشته تاسیسات و تجهیزات با معرفی مهندس مشاور همکار دارای رتبه یک در رشته واحدهای پالایشگاه نفت و گاز و صنایع پتروشیمی از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری
از کلیه اشخاص حقوقی واجد شرایط دعوت می گردد ضمن ارائه گواهی فوق الذکر، نسبت به دریافت اسناد مناقصه بلافاصله پس از چاپ آگهی نوبت اول حداکثر تا تاریخ 91.8.14 اقدام نماید.
متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد مذکور ضمن ارائه تقاضای کتبی مدارک فوق الذکر و فیش واریزی به مبلغ 500.000 ريال به حساب شماره 77/74711297 نزد بانک ملت شعبه هفت تیر تهران کد 63594 به نام شرکت پتروشیمی دماوند به آدرس: تهران، میدان هفت تیر، ابتدای خیابان کریم خان، ساختمان شماره 38، طبقه دوم شرقی مراجعه نموده یا با شماره تلفن 88827399-021 تماس حاصل نمایند. شایان ذکر است شرکت کنندگان موظفند کلیه گواهینامه های مذکور خود را در زمان دریافت اسناد مناقصه ارائه نمایند.
سایر توضیحات:
آخرین مهلت ارسال پیشنهادات پایان وقت اداری روز سه شنبه 91.8.30
ازگشایی پاکات الف و ب در تاریخ 91.9.1
بازگشایی پاکات مالی در تاریخ 91.9.6
متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن: 88827399-021 تمای حاصل نمایند.
ضمنا این آگهی در پایگاه ملی اطلاع رسانی مناقصات به آدرس
HTTP://IETS.MPORG.IR موجود می باشد.