مزایده واگذاری املاک
-
آگهی گزار مدیریت شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی
|
کد پارس نماد: 1369009 |
استان: خراسان رضوی |
تاریخ درج آگهی: 1397/08/20 |
تاریخ شروع: 1397/08/20 |
مهلت اسناد:
1397/09/06 |
شماره آگهی: - |
منبع: خراسان 97.8.20 |
عنوان آگهی: مزایده واگذاری املاک |
شرح آگهی:
به اطلاع می رساند مدیریت شعب بانک کشاورزی خراسان رضوی در نظر دارد املاک مازاد خود از طریق مزایده واگذار نماید. متقاضیان خرید می توانند جهت دریافت فرم شرکت در مزایده و ارائه پیشنهادها درساعات اداری 8 صبح لغایت 14 به مدیریت شعب این بانک نشانی مشهد ـ بلوار دستغیب ـ نرسیده به چهارراه خیام یا شعبه محل وقوع ملک مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 37638711 داخلی 1289 و یا با شماره مستقیم 37663354 واحد حقوقی تماس حاصل فرمایند. آخرین مهلت شرکت در مزایده و تحویل پاکت های پیشنهادی ساعت 14 روز چهارشنبه مورخ 97.9.1 می باشد. ضمنا پاکتهای پیشنهادی در روز سه شنبه مورخ 97.9.6 ساعت 10 صبح در کمیسیون معاملات استان به نشانی فوق بازگشایی خواهد شد.
اولویت با پرداخت نقدی مباشد.
کلیه املاک با وضع موجود به فروش می رسد و در صورت داشتن منصرف تخلیه برعهده خریدار می باشد. مبلغ سپرده شرکت در مزایده معادل 5% مبلغ پایه مندرج در آگهی بوده وقابل پرداخت در کلیه شعب بانک کشاورزی طی سند مرکز به حساب امور مالی مدیریت شعب بانک در استان خراسان رضوی کد 9000 می باشد.
بانک در همه حال در قوبل یا رد یک یا کلیه پیشنهادهای خریداران بدون ذکر دلیل و همچنین تجدید مزایده با انصراف از مزیده یا انصراف از فروش بدون ذکر علت مختار است و در صورت رد پیشنهاد خریدار یا انصراف از مزایده یا عدم امکان انجام معامله به دلیل معاذیر قانونی یا اداری صرفا مبالغ پرداختی خریدار به نامبرده مسترد خواهد شد.
جهت رويت اطلاعات بيشتر به اصل آگهی قسمت دانلود فايل در سايت مناقصات پارس نماد داده ها مراجعه فرماييد
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: خراسان رضوی, - |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۷/۰۸/۲۰ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|