تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش یک دستگاه خودروی سواری سمند ایکس

  • آگهی گزار شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد
    کد پارس نماد: 10721986
    استان: یزد تاریخ درج آگهی: 1405/03/20
    تاریخ شروع: 1405/03/20 مهلت اسناد: 1405/03/26
    شماره آگهی: - منبع: اطلاعات 1405.3.20
    عنوان آگهی: مزایده فروش یک دستگاه خودروی سواری سمند ایکس
    شرح آگهی:

    آگهی فروش از طریق مزایده عمومی
    شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد در نظر دارد یک دستگاه خودروی سواری سمند ایکس 7 مدل 1384 به رنگ نقره ای متالیک را با قیمت پایه فروش 4.400.000.000 ریال از طریق مزایده عمومی به فروش برساند
    شرایط مزایده:
    1- متقاضیان می توانند از تاریخ انتشار آگهی تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 1405.03.26 با مراجعه حضوری به دفتر مرکزی شرکت و دریافت اسناد و شرایط مزایده، نسبت به تکمیل و تحویل فرم پیشنهاد قیمت اقدام نمایند.
    2- بازدید از خودرو برای متقاضیان از تاریخ انتشار آگهی تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 1405.03.26 با هماهنگی مسئول مزایده و در محل نگهداری خودرو امکان پذیر خواهد بود.
    3- شرکت کنندگان در مزایده موظف اند مبلغ 500.000.000 ریال (پانصد میلیون ریال) را به عنوان سپرده شرکت در مزایده از طریق واریز به حساب شماره 2034072100 نزد بانک تجارت با ارائه چک تضمین شده بانکی در وجه شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد پرداخت و رسیدان را به همراه پیشنهاد خود ارائه نمایند.
    4- پاکات پیشنهاد قیمت در ساعت 15:00 روز چهارشنبه 1405.03.27 در دفتر مرکزی شرکت گشوده خواهد شد.
    5- برنده مزایده موظف است حداکثر ظرف مدت هفت روز کاری از تاریخ اعلام نتیجه، مزایده نسبت به پرداخت کامل ثمن معامله و انجام تشریفات قانونی انتقال سند اقدام نماید . در غیر این صورت سپرده وی به نفع شرکت ضبط شده و شرکت مجاز خواهد بود موضوع را به نفر بعدی واگذار یا مزایده را تجدید نماید.
    6- کلیه هزینه های مربوط به نقل و انتقال، تعویض پلاک، مالیات ها، عوارض قانونی و سایر هزینه های مترتب بر انتقال خودرو بر عهده خریدار خواهد بود.
    7- خودرو با وضعیت موجود (As is) به فروش می رسد و شرکت کنندگان با ارائه پیشنهاد، از کمیت، کیفیت ، مشخصات فنی و وضعیت ظاهری خودرو آگاهی کامل داشته و پس از اعلام برنده شدن حق هرگونه اعتراض در این خصوص را از خود سلب می نمایند.
    8- پیشنهادهای ارائه شده باید در پاکت در بسته و مطابق شرایط مزایده تسلیم گردد. پیشنهادهای مخدوش، مشروط، فاقد سپرده یا خارج از مهلت مقرر از فرآیند مزایده حذف خواهند شد.
    9- شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد در رد هر یک از پیشنهادها بدون الزام به ذکر دلیل مختار بوده و صرف ارائه پیشنهاد حقی برای شرکت کنندگان ایجاد نخواهد کرد.
    10- وجه سپرده شرکت کنندگان غیر برنده حداکثر ظرف روز کاری پس از اعلام نتیجه مزایده مسترد خواهد شد.
    روابط عمومی شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد (سهامی عام)


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: یزد,
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۲۰ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data