|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140468460000844717
شماره پرونده:140168920002438255
تاریخ صدور:1404/11/23
شعبه صادر کننده:شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده فروش طلا نوبت اول
طلا به قیمت روز مزایده و محاسبه میگردد.
عطف به دستور ابلاغیه به شماره 140468100038941818 به تاریخ 28/ 05/ 1404 به شماره پرونده کلاسه 0200123 درخصوص دعوی آقای منصور محسنی مجد به طرفیت خانم ها اعظم ، اکرم، مریم، حمیده و آقای ناصر همگی محسنی مجد، مبنی بر خواسته تقسیم ترکه ، اینجانب کارشناس منتخب با حضور در شعبه محترم و مطالعه و ملاحظه اوراق و اسناد و با عنایت به دادنامه مضبوط در پرونده دائر بر ارزیابی طلاجات موضوع پرونده ، گزارش کارشناسی خود را تقدیم می نمایم.
قرار کارشناسی : کارشناس منتخب ضمن مطالعه پرونده و در صورت لزوم اخذ توضیح از طرفین دعوی نظریه کتبی و مستدل خویش به شعبه اجرا، اعلام نماید.
عملیات کارشناسی :
- کارشناس پس از اطلاع از موضوع مکالمه تلفنی با آقای چگینی وکیل آقای منصور محسنی مجد برقرار نموده و ایشان اظهار داشتند طلاهای مذکور نزد یکی از وراث به نام سرکار خانم حمیده محسنی مجد می باشد.
- پس از مکالمه تلفنی با سرکار خانم حمیده محسنی مجد، کارشناس به همراه وسایل توزین و عیار سنجی (ترازو، سنگ محک، انواع تیزاب و شاخص های عیار سنجی ولوپ) در محل معین (جلسه اجرای قرار) حضور یافته که در آن جلسه تنی چند از وراث نیز وجود داشتند.
توضیحات کارشناسی :
کارشناس در محل اجرای قرار کلیه طلاجات به شرح ذیل، که در ردیف های 105 تا 115 صفحة 33 پرونده به آن اشاره شده را مورد بررسی ، توزین و محک زنی قرار داده است.
1- تعداد سه عدد سکه نیم بهار آزادی (که دو عدد از آنها تاریخ بالا 1386 و یک عدد تاریخ پایین می باشد)
2- یک جفت گوشواره طلای زرد طرح حلقه ای به وزن 390/ 3 گرم
3- یک عدد زنجیر ساده طلای زرد به وزن 77/ 4 گرم
4- یک عدد گردنبند طلای زرد به طرح کارتیه به وزن 340/ 28
5- یک عدد دستبند طلای زرد به طرح کارتیه به وزن 960/ 11
6- یک جفت گوشواره طلای زرد به طرح کارتیه به وزن 650/ 4
7- یک عدد حلقه طلای زرد به طرح رینگی به وزن 640/ 4
8- یک عدد انگشتر طلای زرد سوار شده با سنگ فیروزه شجر
9- یک عدد مدال طلای زرد سوار شده با سنگ فیروزه شجر
10- یک جفت گوشواره طلای زرد سوار شده با سنگ فیروزه شجر
11- یک عدد انگشتر طلای زرد سوار شده با سنگ عقیق
نظریه نهایی : با توجه به مظنه و قیمت روز و جاری طلا (15/ 06/ 1404) و در نظر گرفتن تاریخ سکه ها و کسر کردن وزن سنگ های فیروزه و عقیق مخراجی شده (نصب شده) بر روی طلاجات و محک زدن طلاجات مذکور و در نظر گرفتن تمام جوانب خرید و فروش برای 11 ردیف در توضیحات کارشناسی مجموعاً مبلغ هفتصد و هشتاد و دو میلیون تومان (000/000/ 782 تومان) اعلام می گردد.
با نهایت احترام و رعایت ادب و با عنایت به ارجاع امر از جانب ریاست محترم و به جهت آزمایش و بررسی طلاجات مذکور در محل و کیفیت و کمیت کار کارشناسی دستور فرمائید مبلغ 000/000/ 50 ریال تتمه حساب کارشناسی به حساب کانون کارشناسان رسمی دادگستری واریزگردد.
مزایده طلا از قیمت پایه کارشناسی بشماره حراج 3004106425000312 بتاریخ 1404/12/05 راس ساعت 8 صبح الی 12 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت بنشانی ذیل برگزار میگردد. . وفق ماده 127 قانون اجرای احکام مدنی محکوم له نیز میتواند مثل سایرین در مزایده شرکت نماید . برنده مزایده میبایست 10 درصد مبلغ پیشنهادی را یوم مزایده از طریق سامانه ستاد و الباقی 90 درصد را ظرف مدت سی روز پرداخت نماید درغیر اینصورت ده درصد پرداختی وی بنفع صندوق دولت ضبط میگردد. سایت ستاد ایران
دادورز اجرای احکام شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران - مهران جوانشیری
تهران - فلکه چهارم تهرانپارس - مجتمع قضایی شهید باهنر
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|