|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140427460000174224
شماره پرونده:140327920000393014
تاریخ صدور:1404/10/02
شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی شهرستان بجنورد
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
سلام علیکم:
آگهی مزایده نوبت اول
در مورد پرونده اجرائی کلاسه 0400595ش 1 اجرای احکام مدنی بجنورد محکوم له: هاجر طالب پورقشلاق محکوم علیه: هاجر مرادپور - مرتضی مرادپور - فاطمه مرادپور - ولی مرادپور موضوع لازم الاجرا: محکومیت مدنی- حکم اعلامی که با عنایت به انجام کارشناسی ملک به مشخصات ذیل الذکر :
مشخصات زمین: نظریه کارشناسی و ارزیابی ملک به شرح ذیل تقدیم می گردد:
ملک دارای سند ششدانگ به شماره 4193 فرعی، مجزی شده از 907، از 163 اصلی، بخش 2 بجنورد، به مالکیت مرحومه سکینه نودهی فرزند حسینعلی، به مساحت 168مترمربع عرصه، بصورت 3 طبقه، (2 واحد آپارتمان مسکونی مستقل در طبقات اول و دوم) و طبقه همکف بصورت پیلوت که نیمی از آن بصورت خلاف به یک واحد مسکونی کوچک تبدیل شده که در زمان نقل و انتقال می بایست تخریب یا از طریق کمیسیون ماده صد شهرداری جرائم آن پرداخت گردد.
برابر بازدید بعمل آمده ساختمان دارای قدمت حدود 8 سال ساخت، نمای سنگ تراورتن، شمالی، حاشیه خ 16 متری، واحدها 2 خوابه، فاقد سیستم سرمایش، گرمایش بصورت بخاری معمولی، کف واحدها سرامیک، کابینت mdf، کف حیاط بصورت گراویه و راه پله دارای نرده فلزی است.
پس از انجام بررسی های لازم و در نظر گرفتن عواملی چون موقعیت ، مساحت ، راه دسترسی، بافت منطقه، مشاعی و ورثه ایی بودن پلاک ... و در نظر گرفتن کلیه شرایط عادلانه حاکم بر نرخ گذاری ، در صورت عدم بدهی ملک به اشخاص حقیقی و حقوقی و کلیه ادارات (اعم از شهرداری، دارایی و ...) ارزش قیمت پایه کل ششدانگ پلاک و اعیان در 3 طبقه 57،000،000،000 ریال (معادل پنج میلیارد و هفتصد میلیون تومان) برآورد واعلام می گردد.
و پس از سیر مراحل قانونی مقرر گردیده به فروش برسد، بنابراین متقاضیان شرکت درجلسه مزایده میتوانند در صورت تمایل از مورد مزایده بازدید نمایند و در روز ***مورخه***** از ساعت 8 صبح لغایت 11 صبح نسبت به پرداخت ده درصد مبلغ کارشناسی از طریق سایت سایت ستاد ایران اقدام نمایند. بدیهی است مزایده از قیمت کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد و از برنده مزایده اخذ و مابقی مبلغ نیز ظرف یک ماه وصول خواهد شد و در صورت عدم پرداخت الباقی (نود درصد) در مهلت مقرر، مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد.
دادورز شعبه سوم اجرای احکام مدنی شهرستان بجنورد امیر مهدی کمالی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|