|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140427460000175832
شماره پرونده:9709985840400608
تاریخ صدور:1404/10/07
شعبه صادر کننده:شعبه چهارم اجرای احکام مدنی شهرستان بجنورد
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
ریاست محترم اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی شهرستان بجنورد
سلام علیکم:
احتراما به پیوست یک نسخه آگهی به شرح ذیل ارسال میگردد مقرر فرمایید موضوع آگهی را یک نوبت در روزنامه ی محلی چاپ و یک نسخه از آن را به این اجرا ارسال نمایند ضمنا زمان نشر آگهی تا روز مزایده نباید کمتر از 10 روز و بیشتر از 30 روز باشد.
*آگهی مزایده نوبت اول*
در مورد پرونده اجرائی کلاسه 0100677شعبه 4 اجرای احکام مدنی بجنورد فی مابین محکوم له شرکت پی راه و محکوم علیه گروه عمران ومسکن سازه پایدار قرن به شرح مشخصات ذیل الذکر توقیف شده است: ملک مورد نظر واقع در بجنورد،17 شهریور شمالی
قطعه اول -یک قطعه اپارتمان وضعیت خاص طلق به پلاک ثبتی 6069 فرعی از 169 اصلی مفروز و مجزا شده از 5739 فرعی از اصلی مذکور قطعه دوم واقع در طبقه اول شرقی به مساحت 76/25 متر مربع دارای یک پارکینگ به شماره 1 به مساحت 15 متر مربع در زیرزمین و یک انباری به مساحت 2/2 متر مربع در نیم طبقه لذا با توجه به موقعیت مکانی -ابعاد و اندازه -عرف محل -مصالح بکار رفته وسایر عوامل موثر هر متر مربع 32 میلیون تومان و ارزش کل 2/440/000/000( دو میلیاردوچهارصدوچهل میلیون تومان )براورد میگردد
قطعه دوم -یک قطعه اپارتمان وضعیت طلق پلاک ثبتی 6070 فرعی از 169 اصلی مفروز و مجزی از 5739 فرعی از اصلی مذکور به مساحت 75/96 متر مربع در طبقه اول و دارای یک پارکینگ به شماره 2 به مساحت 15 متر مربع در زیرزمین و یک انباری به شماره 2 به مساحت 2/2 متر مربع در نیم طبقه -لذا با توجه به موقعیت مکانی -ابعاد و اندازه- عرف محل -و سایر عوامل موثر هر متر مربع 32 میلیون تومان و ارزش کل 2/430/720/000 تومان ( دو میلیارد و چهارصدو سی میلیون و هفتصدو بیست هزار تومان ) براورد میگردد . و پس از سیر مراحل قانونی مقرر گردیده مورخ 1404/10/20ساعت 8 الی 11از طریق سایتسایت ستاد ایرانمزایده به میزان محکوم به و هزینه های اجرایی (46/108/762/331 ریال ) به فروش برسد،، بنابراین متقاضیان شرکت درجلسه مزایده میتوانند پنج روز قبل از موعد مقرر در این اجرا حاضر و از کم و کیف موضوع مطلع و در صورت تمایل از مورد مزایده بازدید نمایند. بدیهی است مزایده از قیمت کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار خواهد شد و ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس (که باید به حساب سپرده دادگستری واریز و فیش آن تحویل شود) از برنده مزایده اخذ و مابقی مبلغ نیز ظرف یک ماه وصول خواهد شد و در صورت عدم پرداخت الباقی (نود درصد) در مهلت مقرر، مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد.
دادورز شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان بجنورد سعید یزداندوست
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|