|
مزایده فروش دستگاه گیوتین
-
|
آگهی گزار شرکت صنایع آهن و فولاد نور (سهامی خاص)
|
کد پارس نماد: 10056964 |
| استان: مازندران |
تاریخ درج آگهی: 1404/10/06 |
| تاریخ شروع: 1404/10/06 |
مهلت اسناد:
1404/10/11 |
| شماره آگهی: - |
منبع: محلی مازندران 1404.10.06 |
| عنوان آگهی: مزایده فروش دستگاه گیوتین |
|
شرح آگهی:
آگهی مزایده فروش دستگاه گیوتین
شرکت صنایع آهن و فولاد نور (سهامی خاص)
در نظر دارد یک دستگاه گیوتین عرض یک متر 25 میل بر برند ایرانی ماشین سازی ولیعصر مدل سال 1385 به همراه الکتروموتور 22 کیلووات به ارزش کارشناسی 6.200.000.000 ریال (شش میلیارد و دویست میلیون ریال) را از طریق مزایده عمومی به صورت نقد بفروش برساند.
* تاریخ و مدت زمان و نحوه تهیه اسناد شرکت در مزایده از تاریخ درج آگهی لغایت پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخه 1404.10.11 و از طریق تماس با شماره 41516000 - 011 داخلی 101 و یا شماره تلفن همراه 09112286526 نسبت به دردریافت و اطلاعات و اوراق شرکت در مزایده اقدام نمائید. ( شنبه تا چهارشنبه ساعت 8:00 الی 16:00). ضمنا با مراجعه به وب سایت https://www.Noorsteel.com نیز تصویر اسناد مزایده قابل مشاهده و دریافت می باشد. همچنین شرکت کنندگان در مزایده پس از تهیه اسناد در صورت تمایل می توانند با هماهنگی از طریق راه های ارتباطی عنوان شده از موضوع مزایده بازدید نمایند.
* آخرین مهلت زمان تحویل اسناد مزایده: از زمان درج آگهی تا ساعت 12 ظهر روز یکشنبه مورخه 1404.10.14
* محل ارسال و تحویل پاکت ها الف و ب و بازدید از ماشین آلات: مازندران سواد کوه شمالی شهرک صنعتی بشل فاز 2 خیابان 24 متری مهارت پلاک 41 به کدپستی 4783188351
* شایان ذکر است پاکت الف شامل تضمین شرکت در مزایده و پاکت ب شامل پیشنهاد و سایر شرایط می باشد.
* نوع سپرده شرکت در مزایده پیشنهاد دهنده میبایست مبالغ 600.000.000 ریال (ششصد میلیون ریال) بعنوان تضمین شرکت در مزایده به یکی از سه روش ذیل تهیه و در پاکت الف تا تاریخ اعلام شده ارائه نماید.
1- رسید واریزی نقدی به شماره حساب 1072163179 به شماره شبا IR250160000000001072163179 نزد بانک کشاورزی به نام شرکت صنایع آهن و فولاد نور
2- چک بانکی تضمینی در وجه شرکت صنایع آهن و فولاد نور به شناسه ملی 10760167949
3- ارائه ضمانت نامه بانکی بدون هر گونه قید و شرط به نام مزایده گذار مطابق ضوابط مندرج در اسناد مزایده با اعتبار سه ماه
* شایان ذکر است تضمین شرکت در مزایده برنده پس از انعقاد قرارداد آزادسازی خواهد شد و اگر چه برنده مزایده از پیشنهاد خود انصراف نماید تضامین به نفع شرکت ضبط خواهد شد.
* پس از بازگشایی پاکتهای پیشنهادی در تاریخ اعلامی برنده مزایده می بایست کلیه مبلغ باقی مانده را بصورت نقدی واریز و اصل فیش واریزی را به امور مالی شرکت تحویل نماید.
* شرکت کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی در مزایده آزاد است.
* به پیشنهادهای فاقد امضاء، مشروط، مخدوش و بادهایی که بعد از انقضای مدت مقرر در آگهی واصل شود، مطلقاً ترتیب اثر داده نخواهد شد.
* به پیشنهادهای فاقد سپرده، سپرده های مخدوش یا کمتر از میزان مقرر، چک شخصی و نظایر آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.
* پاکتها در ساعت 15 روز یکشنبه 1404.10.14 در جلسه کمیسیون معاملات در محل شرکت بازگشایی خواهند شد.
* مزایده گذار در رد یا قبول هر یک ر خواهد بود و ارائه اسناد مزایده هیچگونه حقی برای پیشنهاد دهندگان ایجاد نخواهد کرد.
* حضور متقاضیان یا نماینده تام الاختیار گان در جلسه بازگشایی پاکتها در صورت ارائه معرفینامه کتبی، مجاز می باشد.
* هزینه مونتاژ و دمونتاژ، باری برنده مزایده (خریدار) خواهد بود.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
| آدرس و تلفن: مازندران, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۶ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|