|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140427460000171221
شماره پرونده:140327920000947503
تاریخ صدور:1404/09/24
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی شهرستان بام و صفی آباد
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده مرحله اول
درخصوص پرونده کلاسه 0400046 شعبه اجرای احکام مدنی دادگاه صفی ابادموضوع دعوا محکوم لهم آقایان و خانم ها محسن ، اسماعیل ،محمدرضا ، سهیلا ،لیلا، اعظم و اکرم همگی الیاسی آغ چشمه فرزندان مرحوم علی اصغر به طرفیت محکوم علیهم احمد ،محمود ، علی اصغر و جواهر همگی شرفخانی فرزندان علی اکیر ، مبنی برفروش ماترک مورث لذا املاک به شرح ذیل ارزیابی گردیده که املاک مورد توقیفی درروز سه شنبه مورخه 1404/10/16 از ساعت 08:00 الی ظهر12:00 ظهر از طریق مزایده غیر حضوری از طریق سامانه اینترنتی به نشانی سایت ستاد ایران به شماره حراج 3004109653000026درسامانه ستاد بفروش می رسد. بنابراین متقاضیان شرکت در مزایده می توانند پنج روز قبل از موعد مقرر در این اجرا حاضر و از کم وکیف موضوع مطلع و در صورت تمایل از مورد مزایده بازدید نمایند. (شرایط مزایده ) 1- مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین گردیده شروع و برنده مزایده کسی است که بالا ترین مبلغ را در جلسه مزایده قبول نماید2-رنده می بایست10درصد مبلغ پیشنهادی را نقداًو فی المجلس به حساب سپرده دادگستری واریز و الباقی را حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ جلسه مزایده واریز نماید والاطبق ماده129قانون اجرای احکام مدنی سپرده واریزی 10درصد پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط خواهد شد 3-کلیه هزینه های نقل وانتقال ملک اعم از عوارض،مالیات و غیره بر عهده برنده مزایده می باشد4-مطابق مواد142و143قانون اشعاری چنانچه شکایتی راجع به مزایده باشد می بایست ظرف یک هفته از تاریخ مزایده تقدیم شود .تحویل ملک پس از صحت جریان مزایده از ناحیه دادگاه صادر کننده اجراییه خواهد و در صورت عدم تایید صحت مزایده این اجرا مسئولیتی در رابطه با خریدار ندارد و فقط مبلغ سپرده10درصد تودیع خواهد شد
اموالی که بعنوان ماترک از مرحوم علی اکبر شرفخانی ومرحومه فاطمه شرفخانی واقع در شهر صفی آباد به شرح ذیل می باشد
1-مقدار 6 ساعت آب و اراضی متعلقه واقع در صفی آباد در محلی موسوم به «یخدان» جنب اراضی شاه حسن:
با توجه به بازدید بعمل آمده 6 ساعت آب و اراضی متعلقه مربوط به قنات موسوم به قنات یخدان می باشد. مظهر قنات مذکور در مختصات (4064339-583696) واقع شده است. با توجه به برآورد صورت گرفته دبی قنات مذکور در شرایط بازدید حدود 0.1 لیتر در ثانیه می باشد. این میزان آب پس از ذخیره سازی در استخر احداث شده به ابعاد حدود 18*18 متر به منظور آبیاری اراضی پایین دست قنات مورد استفاده قرار می گیرد. مدار قنات یخدان 16 شبانه روز می باشد. این میزان آب در حال حاضر با مبلغ اجاره سالانه ده میلیون ریال در اجاره سید احمد حسینی می باشد. در خصوص اراضی متعلقه نیز طرفین اظهار نمودند که قادر به جانمایی این اراضی در طبیعت نیستند و در حال حاضر شخصی که اطلاعاتی در خصوص محل اراضی مذکور داشته باشد در دسترس ایشان نیست. بنابراین به توجه به عدم امکان جانمایی اراضی در طبیعت امکان تشخیص قابلیت تقسیم این اراضی وجود ندارد.
در اینحال براساس بررسی های صورت گرفته با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه و کیفیت خاک و موقعیت زمین مورد نظر وبا درنطر گرفتن نوع کاربری زمین (کاربری زراعی) وعرف منطقه و همچنین با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی در باب کارشناسی و تمامی عوامل موثر در قضیه ارزش روز مقدار 6 ساعت آب و اراضی متعلقه واقع در صفی آباد در محلی موسوم به «یخدان» جنب اراضی شاه حسن به ازای هر ساعت آب و اراضی به میزان 120.000.000 ریال یکصدو بیست میلیون ریال و در مجموع به میزان 720.000.000ریال (هفتصدو بیست میلیون ریال ) برآورد و اعلام می گردد.
اموالی که بعنوان ماترک از مرحوم علی اکبر شرفخانی باقی مانده است:
2-حیاط مسکونی کلنگی به مساحت حدودی 300 متر مربع واقع در شهر صفی آباد خیابان امام حسین نبش کوچه شهید نوروزی:با توجه به بازدید بعمل آمده منزل مسکونی مذکور واقع در خیابان امام حسین شهر صفی آباد و نبش کوچه شهید عباس نوروزی در مختصات جغرافیایی (4061537-583190) واقع شده است. مساحت ملک با استفاده از gps حدود 205 متر مربع می باشد. یک دهنه مغازه متعلق به ملک طبق برگه به تاریخ 15/06/1393 با حدود اربعه شرق وصل به حیاط حاجی علی اکبر، غرب وصل به خیابان امام حسین (ع) ، جنوب وصل به زینبیه و شمال وصل به منزل حاجی علی اکبر توسط آقای علی اکبر شرفخانی به محمود شرفخانی واگذار گردیده است که مساحت آن طبق مساحی صورت گرفته حدود 25 متر مربع می باشد.
براساس بررسی های صورت گرفته با توجه به وضعیت موجود زمین تعرفه شده و موقعیت زمین مورد نظر وعرف منطقه و همچنین با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی در باب کارشناسی و تمامی عوامل موثر در قضیه ارزش روز ملک مورد نظر به ازای هر مترمربع به میزان 120.000.000 ریال یکصدو بیست میلیون ریال و در مجموع با مساحت کل 205 مترمربع به میزان 24.600.000.000ریال (بیست و چهار میلیاردو ششصد میلیون ریال ) برآورد و اعلام می گردد
3-اراضی زراعی دیمه زار واقع در صفی آباد در محلی موسوم به «قم زار» در دو قطعه به مساحت حدودی 4 هکتار و 2 هکتار:
با توجه به بازدید بعمل آمده از اراضی مذکور با راهنمایی و هدایت نماینده اصحاب دعوی این اراضی شامل یک قطعه زمین دیم با شیب حدودی 0.2 درصد در جهت جنوب به شمال با خاکی از جنس لوم شنی دارای آثار کشت غلات می باشد. بر اساس مشاهده صورت گرفته دکل برق فشار قوی با شماره پلاک 86 در قسمت شمال و در مرز اراضی واقع شده است. طبق ادعای خوانده (آقای محمود شرفخانی) اراضی مذکور سال گذشته بدون اطلاع مالکین توسط فردی به نام حسین ناظری کاشته شده است و به جز آن در چندین سال اخیر کشت نشده است بررسی تصاویر ماهواره ای طی 20 سال گذشته نیز وجود کشت در اراضی را اثبات نمی کند. مساحت اراضی مذکور با استفاده از gps حدود 10700 متر مربع برآورد گردید. با توجه به قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی مصوب 13/12/1385 و آیین نامه اجرایی قانون مذکور که حد نصاب فنی و اقتصادی را بخشی از اراضی کشاورزی بر حسب هکتار تعریف نموده است که با توجه به شرایط مطرح شده در بند ج ماده 1 آیین نامه درآمد ناشی از تولیدات آن طی یکسال زراعی بتواند ضمن تامین هزینه های تولید و سرمایه گذاری هزینه های یک خانوار روستایی را در حد متعارف تامین نماید تعریف نموده است تفکیک و افراز و خرد شدن اراضی جانمایی شده امکان پذیر نمی باشد. براساس بررسی های صورت گرفته با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه و کیفیت خاک و موقعیت زمین مورد نظر وبا درنطر گرفتن نوع کاربری زمین (کاربری زراعی) وعرف منطقه و همچنین با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی در باب کارشناسی و تمامی عوامل موثر در قضیه ارزش روز زمین تعرفه شده به میزان 15000 ریال به ازای هر مترمربع و در مجموع به میزان 160.500.000ریال (یکصدو شصت میلیون وپانصد هزار ریال ) برآورد و اعلام می گردد.
4-اراضی کشاورزی واقع در صفی آباد ابتدای جاده خاکی منتهی به حسین آباد (جوین)
با توجه به بررسی بعمل آمده و حضور در محدوده اراضی ، آقای محمود شرفخانی نتوانستند محل دقیق اراضی مورد دعوی را در طبیعت جانمایی کنند. طبق ادعای آقای محمود شرفخانی اراضی مذکور توسط شخص دیگری به مالک مرغداری مجاور فروخته شده است و در حال حاضر دسترسی به افراد مطلع در این خصوص وجود ندارد. براساس بررسی صورت گرفته و اعلام حدودی محدوده تعرفه شده توسط آقای محمود شرفخانی مساحت این زمین حدود 1 هکتار می باشد. براساس بررسی های صورت گرفته با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه و کیفیت خاک و موقعیت زمین مورد نظر وبا درنطر گرفتن نوع کاربری زمین (کاربری زراعی) وعرف منطقه و همچنین با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی در باب کارشناسی و تمامی عوامل موثر در قضیه ارزش روز زمین تعرفه شده به میزان 50000 ریال به ازای هر مترمربع و در مجموع به میزان 500.000.000ریال (پانصد میلیون ریال ) برآورد و اعلام می گردد.
5-اراضی زراعی واقع در صفی آباد محلی موسوم به گلجیگ ابتدای مسیر خاکی جاده قدیم سبزوار
با توجه به بررسی بعمل آمده و بازدید صورت گرفته از اراضی مذکور با راهنمایی طرفین پرونده این اراضی شامل یک قطعه زمین دیم به شکل مستطیل، با شیب غالب حدودی 0.4 درصد در جهت شرق به غرب، با خاک از جنس لوم رسی و بدون آثار کشت می باشد. طبق ادعای متشاکی (آقای محمود شرف خانی بعنوان نماینده و معتمد طرفین دعوی) اراضی مذکور در چند سال اخیر کشت نشده است بررسی تصاویر ماهواره ای طی 20 سال گذشته نیز وجود کشت در اراضی را اثبات نمی کند. مساحت اراضی مذکور با استفاده از gps حدود 8100 متر مربع برآورد گردید . با توجه به قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی مصوب 13/12/1385 و آیین نامه اجرایی قانون مذکور تفکیک و افراز و خرد شدن قطعه زمین تعرفه شده امکان پذیر نمی باشد. براساس بررسی های صورت گرفته با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه و کیفیت خاک و موقعیت زمین مورد نظر وبا درنطر گرفتن نوع کاربری زمین (کاربری زراعی) وعرف منطقه و همچنین با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی در باب کارشناسی و تمامی عوامل موثر در قضیه ارزش روز زمین تعرفه شده به میزان 50000 ریال به ازای هر مترمربع و در مجموع به میزان 405.000.000ریال (چهارصدو پنج میلیون ریال ) برآورد و اعلام می گردد
مدیردفتر شعبه اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی شهرستان بام و صفی اباد جوادابراهیمی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|