جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 31 فروردین ماه 1403
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
7899
تاریخ شروع
1393/06/26
تاریخ درج آگهی
1393/06/26
عنوان آگهی
---

شرح آگهی

برخی بانک ها در حالی سقف انتقال وجه اینترنتی بین حساب های داخلی خود را تا ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داده اند که مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی می گوید این بانک تاکنون مصوبه ای در این خصوص نداشته ولی بانک ها باید ریسک فناوری را بپذیرند.
افزایش سقف برداشت نقدی و انتقال وجه دستگاه های خودپرداز بانک ها یکی از مهم ترین خبرهای بانکی در ماه های اخیر بوده است که واکنش های بانک مرکزی را نیز به همراه داشته است.
ماجرا از این قرار است که بانکداران در برنامه ای مشترک نسبت به افزایش سقف برداشت از دستگاه های خودپرداز اقدام کردند و با وجود مخالفت بانک مرکزی با این سیاست کماکان مسیر خود را پیش می روند.
در مسیر افزایش سقف برداشت و انتقال وجه این بار نوبت به افزایش سقف انتقال وجه اینترنتی رسیده و یکی از بانک ها با صدور اطلاعیه به مشتریان خود اعلام کرد از این پس می توانند مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را بین حساب های داخلی این بانک جا به جا کنند.
این در حالی است که بانک مرکزی هرگونه تصمیم درباره افزایش سقف انتقال وجه اینترنتی را رد کرده است، ناصر حکیمی مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی در همین ارتباط گفت: اینک برخی بانک ها سقف انتقال وجه اینترنتی برای کارت های داخلی خود را افزایش داده اند داخلی بوده و ربطی به شتاب ندارد.
حکیمی علت مخالفت بانک مرکزی با افزایش سقف برداشت وجه نقد از دستگاه های خودپرداز را بخاطر مصرف وجه نقد دانست و گفت: از آنجایی که مصرف اسکناس تحت نظارت دقیق بانک مرکزی بعنوان ناشر اسکناس و ایران چک است باید در این حوزه مراقبت های خود را انجام دهد.
وی با بیان اینکه برداشت نقدی خلاف فلسفه توسعه خدمات الکترونیکی است در پاسخ به این پرسش که آیا بانک مرکزی مخالفتی با افزایش سقف انتقال وجه ندارد؟ تصریح کرد: فعلا ضوابطی در این خصوص نداریم لیکن بانک ها باید ریسک فناوری را متقبل شوند.
گفتنی است که به تازگی روابط عمومی بانک صادرات ایران، با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده است: همزمان با شصت و دومین سالگرد تاسیس این بانک و در راستای افزایش رضایت و تسهیل تاسیس این بانک و در راستای افزایش رضایت و تسهیل در خدمات رسانی به مشتریان سقف مبلغ انتقال وجه از طریق سیستم بانکداری اینترنتی افزایش یافت، برهمین اساس سقف مجموع برداشت های روزانه به ازای هر حساب به مبلغ ۴ میلیارد ریال افزایش یافت.
براین اساس سقف انتقال وجه بین حساب های سپهری خود و دیگران در هر بار جابجایی مبلغ یک میلیارد ریال، سقف پرداخت اقساط درون بانکی خود و سایرین در هر بار جابجایی تا ۴ میلیارد ریال، سقف دستور پرداخت درون بانکی مبلغ ۱۰۰ میلیون به ازای هر دستور پرداخت و سقف پرداخت اقساط بین بانکی در هر تراکنش مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال و حداکثر روزانه مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال تعیین شده است».
بانک مرکزی مهر ماه سال ۸۷ با صدور بخشنامه ای اعلام کرد که «سقف مجاز انتقال وجه کارت به کارت بین بانکی از طریق خودپردازها و درگاه های اینترنتی به سی میلیون ریال در هر شبانه روز برای هر کارت افزایش یافت. همچنین سقف مجاز انتقال وجه کارت به کارت بین بانکی از طریق کارتخوان شعب بانک ها و با احراز هویت عینی به یکصد و پنجاه میلیون ریال در هر شبانه روز برای هر کارت افزایش یافت».
گفتنی است که از مهر ۸۷ تاکنون بانک مرکزی بخشنامه ای در زمینه خدمات اینترنتی بانک ها و انتقال وجه صادر نکرده است. همچنین با توجه به گفت و گوی حکیمی می توان گفت که بانک مرکزی دست بانک ها را در این زمینه باز گذاشته است و بانکداران مختار هستند متناسب با ریسک فناوری در این زمینه گام بردارند.

منبع
ابرار اقتصادی
آخرین اخبار